Τελευταία Νέα

Αύξηση 8% στην παραγωγή αιολικής ενέργειας στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του 2018

tags :
Αύξηση 8% στην παραγωγή αιολικής ενέργειας στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του 2018

Το Τέξας αντιπροσωπεύει περίπου το ένα τέταρτο της συνολικής ισχύος αιολικής ενέργειας

Η αμερικανική βιομηχανία αιολικής ενέργειας αυξήθηκε κατά 8% όσον αφορά την παραγωγική ικανότητα το περασμένο έτος καθώς η ζήτηση ενισχύθηκε, ενώ περίπου 35.135 megawatts  πρόσθετης δυναμικότητας αναμένεται να  συνδεθούν στο δίκτυο στο εγγύς μέλλον, ανέφερε ένα ένωση trader την Τρίτη 9/4/2019 που επικαλείται το Reuters.
Η πρόσθετη χωρητικότητα από νέα έργα σε 31 πολιτείες θα παράγει αρκετή αιολική ενέργειας για να τροφοδοτεί 42 εκατομμύρια αμερικανικά σπίτια, σύμφωνα με την Αμερικανική Ένωση Αιολικής Ενέργειας.
"Η βελτίωση των οικονομικών των έργων και των ισχυρών κρατικών πολιτικών οδήγησε σε αύξηση την υπεράκτια αιολική ενέργεια  το 2018", ανέφεραν.
Το Τέξας αντιπροσωπεύει περίπου το ένα τέταρτο της συνολικής ισχύος αιολικής ενέργειας, ανέφερε η έκθεση, προσθέτοντας ότι 38 εταιρείες, όπως η AT & T inc, η Walmart Inc και η Exxon Mobil Corp, έχουν αγοράσει ή έχουν δεσμευθεί να αγοράσουν 4.900 megawats (MW) από την πολιτεία ανέφερε η ένωση.
Η πολιτεία, η οποία  έχει εγκαταστήσει περίπου 25.000 MW, πρόσθεσε περίπου 7.000 MW σε νέα  αιολικά έργα .
Το Τέξας ακολουθείται από το Κάνσας, την Αϊόβα, την Οκλαχόμα, τη Βόρεια Ντακότα, τη Νότια Ντακότα και το Μαίην, αντίστοιχα, με την αιολική ενέργεια να παρέχει το 6,5% του συνόλου της ηλεκτρικής ενέργειας που διοχετεύεται στους καταναλωτές των ΗΠΑ.
Η υπεράκτια αιολική δυναμικότητα της χώρας αναμένεται επίσης να αυξηθεί, από ένα μόνο έργο 30 MW που έχει εγκατασταθεί προς το παρόν, σε έξι συνολικά έργα συνολικού ύψους 2,101 MW τα οποία προβλέπεται να τεθούν σε λειτουργία μέχρι το 2023.



www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης