Χρηματιστήριο & Αγορές

Wall Street: Boeing και General Electric παρέσυραν την αγορά - Απώλειες για τον Dow

tags :
Wall Street: Boeing και General Electric παρέσυραν την αγορά - Απώλειες για τον Dow
Ο S & P 500 energy sector ενισχύθηκε 0,49% στις 502,9 μονάδες
Mε μεικτά πρόσημα έκλεισε η Wall Street τη Δευτέρα 8/4/2019 μετά τα ισχυρά κέρδη που πέτυχε η αγορά την προηγούμενη εβδομάδα καθώς ξεκινά η περίοδος των εταιρικών αποτελεσμάτων.
Ο δείκτης Dow Jones Industrial Average υποχώρησε κατά 83 μονάδες ή 0,32% στις 26341,02 μονάδες.
Ο S & P 500 ενισχύθηκε οριακά κατά 0,1% στις 2895,77 μονάδες συνεχίζοντας την επταήμερη άνοδο του επταήμερη νικήτρια σειρά, καθώς ο βιομηχανικός τομέας υποχώρησε κατά 0,6%.
Ο S & P 500 energy sector ενισχύθηκε 0,49% στις 502,9 μονάδες
Ο  Nasdaq Composite σημείωσε άνοδο 0,19% και έκλεισε στις 7953,88 μονάδες.
"Οι τάσεις των μετοχών παραμένουν σταθερά ανοδικές, αλλά τώρα είναι “τεντωμένες” και έχουν φτάσει σε περιοχές βραχείας διάρκειας όπου θα μπορούσε να υπάρξει αντίσταση", δήλωσε ο Mark Newton, της Newton Advisors. "Η ορμή προσεγγίζει πάλι το έδαφος υπέρβασης της αγοράς μετά από ένα από τα καλύτερα τρίμηνα σε διάστημα πάνω από 20 χρόνια, ενώ οι τομείς που οδήγησαν σε αυτό το ράλι, δηλαδή η τεχνολογία, οι καταναλωτές διακριτικής ευχέρειας και οι βιομηχανίες, φτάνουν τώρα σε επίπεδα κοντά σε προηγούμενα υψηλά επίπεδα τα οποία θεωρούνται σημαντικά από την άποψη της τιμής. "
Οι μετοχές της Boeing και της General Electric οδήγησαν την πτώση.
Η Boeing υποχώρησε περισσότερο από 4% μετά την υποβάθμιση της σύστασης της Bank of America Merrill Lynch για την μετοχή σε  "ουδέτερο" από "αγορά".
 Η τράπεζα ανέφερε ότι αναμένει   η παραγωγή του 737 Max να έχει καθυστέρηση 6 με 9 μήνες.
Η GE, εν τω μεταξύ, υποχώρησε 7% μετά την υποβάθμιση  από την JP Morgan η οποία μείωσε την τιμή-στόχο στα 5 από τα 6 δολάρια. : "Πιστεύουμε ότι πολλοί επενδυτές υποτιμούν τη σοβαρότητα των προκλήσεων και τους υποκείμενους κινδύνους της GE, ενώ υπερεκτιμούν την αξία των μικρών θετικών στοιχείων" τονίζουν οι αναλυτές.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης