Επικαιρότητα

Ο Γ. Μανιάτης για την Αργολίδα και τον Προοδευτικό Πατριωτισμό

Ο Γ. Μανιάτης για την Αργολίδα και τον Προοδευτικό Πατριωτισμό
Μετά την παρουσίαση των 12 μεγάλων αναπτυξιακών προτάσεων του Γ. Μανιάτη για την Αργολίδα, ακολούθησε εκτεταμένη συζήτηση
Σε μια μεγάλη συγκέντρωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο Γιάννης Μανιάτης παρουσίασε χθες, σε πάνω από 300 άτομα, πολίτες της Αργολίδας που διαμένουν στην Αθήνα και στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, το όραμά του για την Αργολίδα της Ανάπτυξης και του Μέλλοντος.
«Η Έξυπνη Γεωργία, η Εξοικονόμηση Ενέργειας, οι Ανανεώσιμες Πηγές, οι εφαρμογές της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, οι δράσεις αποτροπής της Κλιματικής Αλλαγής, η ολοκληρωμένη πολιτιστική - τουριστική ανάπτυξη, αλλά και οι έρευνες Υδρογονανθράκων και οι αγωγοί, αποτελούν τους πυλώνες των προτάσεων μας για την ανάπτυξη της Αργολίδας, Μια Αργολίδα που αποτελεί το μεγαλύτερο ανοιχτό Πολιτιστικό Πάρκο του Κόσμου, με σημεία αναφοράς διεθνούς εμβέλειας, όπως Μυκήνες, Επίδαυρος, Ναύπλιο, Άργος, Λέρνη, κ.ά. Η ολοκληρωμένη, έξυπνη και αειφορική αξιοποίηση των περιοχών αυτών, στο πλαίσιο του “Σχεδίου Ελλάδα” για Περιφέρειες με Ταυτότητα, συγκεκριμενοποιούν και αναδεικνύουν τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα. Για μια Ελλάδα του Προοδευτικού Πατριωτισμού, της Εθνικής Αυτογνωσίας, της Γεωπολιτικής Αναβάθμισης, της ισχυρής οικονομίας που γεννάει νέο εθνικό πλούτο και νέες θέσεις εργασίας», τόνισε στην έναρξη της τοποθέτησής του ο Γιάννης Μανιάτης.
Στην εκδήλωση έστειλε θερμό χαιρετισμό η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, ενώ παραβρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Αργολίδος κ.κ. Νεκτάριος, ο π. Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγ. Βενιζέλος, ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μαν. Χριστοδουλάκης, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ανδρ. Λοβέρδος, ο Διευθυντής του πολιτικού γραφείου της Φ. Γεννηματά, Μαν. Όθωνας, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, ο Ευρωβουλευτής Νικ. Ανδρουλάκης, οι βουλευτές Κ. Σκανδαλίδης, Γ. Κουτσούκος, Ε. Χριστοφιλοπούλου, Κ. Μπαργιώτας, Δ. Κωνσταντόπουλος, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Χρ. Πρωτόπαπας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Τ. Χειβιδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθάς, ο π. Πρύτανης Παντείου Δρ. Γρ. Τσάλτας, κ.ά.
Μετά την παρουσίαση των 12 μεγάλων αναπτυξιακών προτάσεων του Γ. Μανιάτη για την Αργολίδα, ακολούθησε εκτεταμένη συζήτηση την οποία συντόνισε ο δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης