Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kudlow (Λ. Οίκος): Οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να άρουν ορισμένους από τους δασμούς σε κινεζικά αγαθά

tags :
Kudlow (Λ. Οίκος): Οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να άρουν ορισμένους από τους δασμούς σε κινεζικά αγαθά
Οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να άρουν ορισμένους από τους δασμούς που έχουν επιβληθεί σε κινεζικά αγαθά, δήλωσε ο οικονομικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Larry Kudlow
Οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να άρουν ορισμένους από τους δασμούς που έχουν επιβληθεί σε κινεζικά αγαθά, αφήνοντας άλλους σε ισχύ, ως μέρος ενός μηχανισμού επιβολής μιας εμπορικής συμφωνίας μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας, δήλωσε σήμερα (28/3/2019) ο οικονομικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Larry Kudlow.
Ο Kudlow έκανε τις εν λόγω δηλώσεις σε δημοσιογράφους, καθώς η Κίνα και οι Ηνωμένες Πολιτείες διαπραγματεύονται μια εμπορική συμφωνία για να τερματίσουν οκτώ μήνες εντάσεων μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου.
«Δεν θα διατηρηθούν όλοι οι δασμοί.
Κάποιοι από τους δασμούς θα διατηρηθούν», δήλωσε ο Kudlow.
Σημειώνεται ότι ο Αμερικανός Αντιπρόσωπος Εμπορίου, Robert Lighthizer, και ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών, Steven Mnuchin, έφτασαν σήμερα στο Πεκίνο για έναν νέο γύρο εμπορικών συνομιλιών με Κινέζους αξιωματούχους.
Οι διαπραγματεύσεις θα ακολουθηθούν από έναν άλλο γύρο διαπραγματεύσεων, που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον την επόμενη εβδομάδα.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης