Περιβάλλον

H LeasePlan Hellas διοργάνωσε δενδροφύτευση στον Υμηττό σε συνεργασία με τη Genesis Pharma

H LeasePlan Hellas διοργάνωσε δενδροφύτευση στον Υμηττό σε συνεργασία με τη Genesis Pharma
Περισσότεροι από 60 εθελοντές εργαζόμενοι της LeasePlan Hellas και 50 εθελοντές εργαζόμενοι της Genesis Pharma ένωσαν τις δυνάμεις τους και μαζί με τις οικογένειές τους, φύτευσαν νέα δέντρα και επιμελήθηκαν εκείνα που έχουν αναπτυχθεί από τις προηγούμενες αναδασώσεις
Ως εταιρεία με έντονη δραστηριότητα στον τομέα της εταιρικής ευθύνης και ειδικότερα στην προστασία του περιβάλλοντος, η LeasePlan Hellas πραγματοποίησε την πρώτη για το 2019 δενδροφύτευση στον Υμηττό σε συνεργασία με την Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία Genesis Pharma.
Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 16 Μαρτίου, περισσότεροι από 60 εθελοντές εργαζόμενοι της LeasePlan Hellas και 50 εθελοντές εργαζόμενοι της Genesis Pharma ένωσαν τις δυνάμεις τους και μαζί με τις οικογένειές τους, φύτευσαν νέα δέντρα και επιμελήθηκαν εκείνα που έχουν αναπτυχθεί από τις προηγούμενες αναδασώσεις. Με την πρωτοβουλία αυτή η LeasePlan συνέβαλε για ακόμα μία φορά στην αποκατάσταση και φροντίδα του Αισθητικού Δάσους του Υμηττού, έναν σημαντικό πνεύμονα πρασίνου της Αττικής. Τα τελευταία 7 χρόνια η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει πάνω από 1.530 δενδροφυτεύσεις, καθώς υλοποιεί δενδροφυτεύσεις, αναδασώσεις και εθελοντικές δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος από το 2012 ενισχύοντας το κοινωνικό και περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.
O κ. Κωνσταντίνος Πετρούτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas δήλωσε σχετικά: «Με γνώμονα τόσο την κοινωνική ευθύνη όσο και την ευαισθητοποίηση σε θέματα περιβάλλοντος, η LeasePlan Hellas και οι άνθρωποί της υλοποιούν με συνέπεια εθελοντικές δράσεις για το κοινό καλό. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς όταν οι δράσεις αυτές υποστηρίζονται έμπρακτα και από συνεργάτες μας, όπως η Genesis Pharma. Στηρίζοντας έμπρακτα τον εθελοντισμό, την αφιλοκερδή προσφορά, την ομαδικότητα και την προστασία του περιβάλλοντος, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε καταφέρει να αναδασώσουμε τα τελευταία 7 χρόνια ένα μεγάλο μέρος του Αισθητικού Δάσους στον Υμηττό και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να υλοποιούμε αντίστοιχες περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες που βελτιώνουν αισθητά την καθημερινότητά μας».
O κ. Κωνσταντίνος Ευριπίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Genesis Pharma δήλωσε σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω την LeasePlan Hellas για τη συνεργασία που είχαμε στο πλαίσιο της αναδάσωσης που πραγματοποιεί κάθε χρόνο στον Υμηττό. Με αυτή τη δράση, μας δόθηκε για δεύτερη φορά η ευκαιρία να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να ενισχύσουμε το κοινωνικό και περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, στηρίζοντας παράλληλα τον εθελοντισμό και την ομαδικότητα».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης