Με ΑΠΕ περισσότερες από 700.000 κατοικίες στο Ηνωμένο Βασίλειο από την Shell

Με ΑΠΕ περισσότερες από 700.000 κατοικίες στο Ηνωμένο Βασίλειο από την Shell
Η ηλεκτρική ενέργεια που παρέχεται από την Shell Energy προέρχεται από 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας όπως η αιολική, η ηλιακή και η βιομάζα
Περισσότερες από 700.000 κατοικίες ηλεκτρικής ενέργειας θα αρχίσει να προμηθεύει η Royal Dutch Shell στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Η παγκόσμια ενεργειακή εταιρεία έχει επίσης ανακατασκευάσει το First Utility, έναν μεγάλο προμηθευτή ενέργειας στο Ηνωμένο Βασίλειο που απέκτησε πέρυσι, ως Shell Energy.
«Γνωρίζουμε ότι η ηλεκτρική ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές είναι σημαντική για αυτούς και την υλοποιούμε, εξασφαλίζοντας παράλληλα καλή αξία και ανταμοιβή πίστης», δήλωσε ο Colin Crooks, Διευθύνων Σύμβουλος της Shell Energy Retail Ltd.
Η ηλεκτρική ενέργεια που παρέχεται από την Shell Energy προέρχεται από 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας όπως η αιολική, η ηλιακή και η βιομάζα.
"Η Shell αναγνωρίζει ότι ο κόσμος χρειάζεται περισσότερη ενέργεια με χαμηλότερες εκπομπές και αυτό θα δώσει στους πελάτες μεγαλύτερη ευελιξία, μεγαλύτερο έλεγχο και καθαρότερη ενέργεια", δήλωσε ο Mark Gainsborough, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Shell New Energies.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης