Τελευταία Νέα
Ανανεώσιμες & Βιώσιμη Ανάπτυξη

Εντολή για αιολικό πάρκο ισχύος 96 MW στο Μεξικό έλαβε η Vestas

Εντολή για αιολικό πάρκο ισχύος 96 MW στο Μεξικό έλαβε η Vestas
Η ημερομηνία εμπορικής εκμετάλλευσης προγραμματίζεται για το πρώτο τρίμηνο του 2020
Εντολή για αιολικό έργο ισχύος 96 MW στο βορειοανατολικό Μεξικό έλαβε από την Engie, η Vestas.
Ειδικότερα, η εντολή για το αιολικό πάρκο, το οποίο θα βρίσκεται στην Llera, Tamaulipas, περιλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση 24 ανεμογεννητριών της πλατφόρμας των 4 MW, καθώς και συμφωνία παροχής υπηρεσιών Active Output Management 5000 για τη λειτουργία και τη συντήρηση του αιολικού πάρκου τα επόμενα 25 χρόνια.
Η ημερομηνία εμπορικής εκμετάλλευσης προγραμματίζεται για το πρώτο τρίμηνο του 2020.
Από την πλευρά του, ο Agustin Sanchez -Tembleque, γενικός διευθυντής της Vestas Mexico τόνισε ότι: «Η Vestas πρωτοστάτησε στην αιολική ενέργεια στην Tamaulipas, εγκαθιστώντας την πρώτη ανεμογεννήτρια στην πολιτεία το 2014. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε ότι πέντε χρόνια αργότερα, το κράτος μεταβαίνει σε ένα πιο αειφόρο ενεργειακό μείγμα», προσθέτοντας ότι: «Είμαστε επίσης πολύ υπερήφανοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με τη Engie».
Τέλος, η Vestas πρωτοστάτησε επίσης στην αγορά αιολικής ενέργειας του Μεξικού όταν ανέβασε την πρώτη εμπορική ανεμογεννήτρια το 1994. Από τότε, η Vestas έχει συγκεντρώσει πάνω από 2,1 gigawatts εγκατεστημένης ισχύος ή χωρητικότητας υπό κατασκευή στη χώρα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης