Ηλεκτρισμός

Εγκαινιάστηκε ο μεγαλύτερος σταθμός παγκοσμίως φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο

Εγκαινιάστηκε ο μεγαλύτερος σταθμός παγκοσμίως φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο
Το Milton Keynes είναι εξοπλισμένο με οκτώ φορτιστές γρήγορης φόρτισης 50kW που υποστηρίζουν όλα τα πρότυπα της ταχείας φόρτισης EV, σύμφωνα με τη δήλωση της εταιρείας
Εγκαινιάστηκε και επίσημα από την BP Chargemaster και το Συμβούλιο Milton Keynes ο μεγαλύτερος παγκοσμίως κόμβος της ταχείας χρέωσης ηλεκτρικών οχημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Η BP Chargemaster είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές ηλεκτρικών οχημάτων της Βρετανίας και εκμεταλλεύεται το Polar, το μεγαλύτερο δίκτυο χρέωσης ηλεκτρικών οχημάτων στη χώρα, με περισσότερα από 6.500 δημόσια σημεία φόρτισης.
Το Milton Keynes είναι εξοπλισμένο με οκτώ φορτιστές γρήγορης φόρτισης 50kW που υποστηρίζουν όλα τα πρότυπα της ταχείας φόρτισης EV, σύμφωνα με τη δήλωση της εταιρείας.
Σύμφωνα με την BP, ο αριθμός των ηλεκτροκίνητων οχημάτων στο δρόμο αναμένεται να αυξηθεί ραγδαία τις επόμενες δεκαετίες. Μέχρι το 2040, η BP εκτιμά ότι θα υπάρξουν 12 εκατ. ηλεκτρικά αυτοκίνητα για τους δρόμους του Ηνωμένου Βασιλείου, από περίπου 135.000 το 2017.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης