Τελευταία Νέα
Περιβάλλον

Ημερίδα εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας

Ημερίδα εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας
Στην Ημερίδα θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάμελλος, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γεώργιος Δημαράς
Η Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος& Ενέργειας και το Ινστιτούτο Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων του Ελληνικού  Γεωργικού   Οργανισμού   (ΕΛΓΟ)   ΔΗΜΗΤΡΑ,   συνδιοργανώνουν  Ημερίδα  με   θέμα: «Μαθαίνω να αγαπώ το δάσος», στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας.
 Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 (ώρα 9:00) στη Συνεδριακή Αίθουσα του Ινστιτούτου Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων, Τέρμα Αλκμάνος, Ιλίσια, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.
 Στην Ημερίδα θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάμελλος, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γεώργιος Δημαράς και η Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του  Περιβάλλοντος της Βουλής κα Κατερίνα Ιγγλέζη.
 Οι εγγραφές των συμμετεχόντων θα ξεκινήσουν στις 9:00 π.μ. και στις 9:30 π.μ. θα γίνει η έναρξη της Ημερίδας. Η πρόσβαση στο Ινστιτούτο γίνεται από την οδό Ούλωφ Πάλμε και από την είσοδο στο τέρμα της οδού Αλκμάνος.
 Η παρακολούθηση της Ημερίδας είναι ελεύθερη για όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς, ακαδημαϊκούς και ιδιώτες.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης