Τελευταία Νέα

Εγκατάσταση των υψηλότερων ανεμογεννητριών για αιολικό πάρκο της Γαλλίας από τη Senvion

tags :
Εγκατάσταση των υψηλότερων ανεμογεννητριών για αιολικό πάρκο της Γαλλίας από τη Senvion
Oι ανεμογεννήτριες της Senvion, τύπου 3.0M122 εγκαθίστανται επί του παρόντος με ισχύ 18 MW στο αιολικό πάρκο, το οποίο αναμένεται να εξοικονομήσει 11.500 τόνους εκπομπών CO2 κάθε χρόνο
Η Senvion εγκατέστησε τις ψηλότερες ανεμογεννήτριες στο αιολικό πάρκο Les Landes, που βρίσκεται στο γαλλικό τμήμα της Haute Vienne France με ύψος άκρων 200 μέτρα, ανακοίνωσε σήμερα (18/3) η εταιρεία.
Σύμφωνα με τη δήλωση, οι ανεμογεννήτριες της Senvion, τύπου 3.0M122 εγκαθίστανται επί του παρόντος με ισχύ 18 MW στο αιολικό πάρκο, το οποίο αναμένεται να εξοικονομήσει 11.500 τόνους εκπομπών CO2 κάθε χρόνο.
«Τα πρόσφατα έργα της Senvion, τα οποία περιλαμβάνουν τις ψηλότερες ανεμογεννήτριες στη Γαλλία, το πρώτο αιολικό πάρκο ανοικτής θάλασσας στην ιταλική Μεσόγειο, καθώς και η εγκατάσταση της μακρύτερης λεπίδας στην Πορτογαλία, αποδεικνύουν την ικανότητά της να είναι καινοτόμος εταιρεία λύσεων για τους πελάτες της αιολική βιομηχανία» ανέφερε χαρακτηριστικά η εταιρεία.
«Είμαστε περήφανοι που συνεισφέρουμε στην επιτυχία αυτού του έργου με τους ψηλότερους ανεμογεννητριών στη Γαλλία, το οποίο είναι ένα ακόμη ορόσημο για την επιτυχή μετάβαση της χώρας στην ενέργεια», σημείωσε από την πλευρά του ο Olivier Perot, διευθύνων σύμβουλος της Senvion Europe South.
Συνολικά, η αναμενόμενη παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας για αυτό το αιολικό πάρκο είναι πάνω από 50 GWh ετησίως, που ισοδυναμεί με την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας 10.000 νοικοκυριών.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης