Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συναγερμός στην Ολλανδία - Πυροβολισμοί σε σταθμό τραμ, αναφορές για νεκρό και 7 τραυματίες

Συναγερμός στην Ολλανδία - Πυροβολισμοί σε σταθμό τραμ, αναφορές για νεκρό και 7 τραυματίες
Άνθρωποι τραυματίσθηκαν από πυρά σήμερα το πρωί (18/3/2019) στην Ουτρέχτη, στο κέντρο της Ολλανδίας, ανακοίνωσε η αστυνομία
Συναγερμός έχει σημάνει στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στην πόλη Ουτρέχτη, καθώς σήμερα (18/3/2019) το πρωί άγνωστος άνοιξε πυρ κατά πολιτών, οι οποίοι περίμεναν σε σταθμό του τραμ, στην Ουτρέχτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες ολλανδικών μέσων ενημέρωσης, γίνεται λόγος για ένα νεκρό και για επτά τραυματίες, οι οποίοι έχουν ήδη μεταφερθεί και νοσηλεύονται σε νοσοκομεία.

Βάσει των όσων μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Ολλανδίας, ένας άντρας που επέβαινε στο τραμ έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εναντίον αρκετών επιβατών.
Ο άντρας αυτός αναζητείται από την αστυνομία, καθώς κατόρθωσε να διαφύγει, ενώ σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ολλανδικής αστυνομίας, το κίνητρο του δράστη πιθανώς να είναι τρομοκρατικό
Ο τοπικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός RTV Utrecht επικαλέσθηκε αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος είδε μια γυναίκα να κείτεται στο έδαφος.
Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, μερικοί άνδρες απομακρύνθηκαν τρέχοντας από τη σκηνή.
Επί του παρόντος πάντως δεν έχουν γίνει κάποιες συλλήψεις.
Ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας, Marke Rutte εξέφρασε τη βαθιά ανησυχία του για το περιστατικό την ώρα που έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας στην έδρα της κυβέρνησης στην Χάγη.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης