Τελευταία Νέα
Παρενέργειες

H κόντρα Μαρινάκη - Κόκκαλη διαταράσσει τις ισορροπίες

H κόντρα Μαρινάκη - Κόκκαλη διαταράσσει τις ισορροπίες
Μετά την σταθεροποίηση της οικονομίας το σκηνικό συγκρούσεων επιχειρηματικών συμφερόντων κορυφής επιστρέφει.
Η κόντρα Μαρινάκη - Κόκκαλη που διαφαίνεται έχει αφορμή την αποχώρηση του γιού Πέτρου Κόκκαλη από τον Δήμο Πειραιά και την αναμενόμενη συμμετοχή του στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Όμως πίσω από όλα αυτά σοβεί  μια βαθύτερη προφανώς διαφοροποίηση των άλλοτε φίλων που τους συνέδεσε ο Ολυμπιακός, καθώς τα έντυπα και τα μέσα του εφοπλιστή έχουν στοχοποιήσει τον Κόκκαλη τις τελευταίες ημέρες.
Είναι όμως μόνο το γήπεδο το πρόβλημα;
Από την άλλη πλευρά ο ίδιος ο Σωκράτης Κόκκαλης, μεγάλος νικητής της δεκαετίας του 90, δείχνει ότι επανδραστηριοποιείται στις επιχειρήσεις του όπως στην Ιντραλότ που έχει αρκετά ανοικτα ζητήματα και εσχάτως στην Ιντρακόμ.
Η οικογένεια Κόκκαλη διατηρεί παραδοσιακές σχέσεις με την Αριστερά, στοιχείο που επισφραγίστηκε με την παρουσία του πρωθυπουργού κατά την κηδεία μετά τον τον αδόκητο χαμό του υιού Σωκράτη.
Αναμένεται επίσης να διαφανεί πως θα διαμορφωθούν οι ισορροπίες, αν υπάρξει πολιτική αλλαγή αφού είναι γνωστό ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει χρεωθεί από τους πρωτεργάτες στην πτώση του πατέρα Κώστα Μητσοτάκη το 1993.
Ένα επιχειρηματικό παζλ με πολλά ερωτήματα που σίγουρα όμως θα δημιουργήσει νέες ισορροπίες.
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης