Τελευταία Νέα
Φυσικό Αέριο

Οι προοπτικές του LNG του Μπαγκλαντές στο επίκεντρο των διερευνητικών επαφών του Βελγίου

tags :
Οι προοπτικές του LNG του Μπαγκλαντές στο επίκεντρο των διερευνητικών επαφών του Βελγίου
Το Μπαγκλαντές επέλεξε το lng ως εναλλακτικό μέσο εξασφάλισης ισχύος για την αναπτυσσόμενη οικονομία του
Πρόθυμο να διερευνήσει τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στο Μπαγκλαντές εμφανίζεται το Βέλγιο, σχεδιάζοντας να αποστείλει εμπορική αντιπροσωπεία στη Ντάκα μέσα στο τρέχον έτος.
Το Βέλγιο σχεδιάζει να στείλει εμπορική αντιπροσωπεία στο Μπανγκλαντές αργότερα φέτος για να διερευνήσει τις εμπορικές και επενδυτικές ευκαιρίες", δήλωσε ο Βέλγος πρεσβευτής.
Σε αντάλλαγμα, ο Υπουργός Εξωτερικών Momen υπογράμμισε το δημογραφικό μέρισμα του Μπαγκλαντές και τα ελκυστικά πακέτα που προσφέρονται για άμεσες ξένες επενδύσεις.
Kατά τη συνάντησή του με τον υπουργό ενέργειας, ενέργειας και ορυκτών πόρων, ο Nasrul Hamid, ο Βέλγος πρεσβευτής, εξέφρασε το ενδιαφέρον της χώρας του για επενδύσεις στον τομέα του LNG.
O υπουργός Εξωτερικών Hamid δήλωσε ότι το Μπαγκλαντές θα καλωσορίσει τις ευρωπαϊκές επενδύσεις στον τομέα της ενέργειας και της ενέργειας.
Συζητήθηκε επίσης διεξοδικά για τους τομείς και το εύρος της επένδυσης σε αυτούς τους τομείς.

Μεταξύ άλλων, παρόντες κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης ήταν ο Guillaume Choquet, οικονομικός σύμβουλος στη βελγική πρεσβεία στη Ντάκα.
Το Μπαγκλαντές επέλεξε το lng ως εναλλακτικό μέσο εξασφάλισης ισχύος για την αναπτυσσόμενη οικονομία του. Έχει ήδη τοποθετήσει κάποια αναγκαία υποδομή για το ΥΦΑ.
Το LNG είναι μια ευπρόσδεκτη κίνηση από την πλευρά της βιομηχανίας ενδυμάτων που είναι πεινασμένη για αδιάλειπτη πηγή ενέργειας και ενέργειας. Ωστόσο, η κύρια ανησυχία στο ΥΦΑ είναι η αστάθεια των τιμών, η οποία θα εξαρτηθεί από τη διεθνή αγορά.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης