Τελευταία Νέα

Θα ξεπεράσει τα 81.000 MW μέχρι το 2024 η υπεράκτια αιολική ενέργεια

Θα ξεπεράσει τα 81.000 MW μέχρι το 2024 η υπεράκτια αιολική ενέργεια
Βασικοί παράγοντες στην αγορά περιλαμβάνουν την Κίνα Wind Ming Yang, Nordex, Suzlon, Dong Ενέργεια, Sinovel Win, GE Wind Ενέργεια, Gamesa, Vestas, και Siemens
Η παγκόσμια αιολική αγορά αιολικής ενέργειας αναμένεται να υπερβεί τα 81.000 MW το 2024.
Σύμφωνα με μια έκθεση της Market Research Engine, οι κύριοι κινητήριοι παράγοντες της υπεράκτιας αιολικής ενέργειας είναι τα διάφορα πλεονεκτήματά της έναντι του χερσαίου τμήματος, ενισχύοντας σημαντικά τις προσθήκες δυνατοτήτων στο αιολικό τμήμα , καθώς και ευνοϊκούς μηχανισμούς και κανονιστικά πλαίσια για τον τομέα της αιολικής ενέργειας στην ανοικτή θάλασσα και γρήγορη προσθήκη χωρητικότητας.
Η αυξανόμενη κατανάλωση χρηματοδότησης έργων σε υπεράκτια έργα αιολικής ενέργειας αναμένεται να αυξήσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών και να επιταχύνει τις προσθήκες δυναμικότητας, υποστηρίζοντας επίσης την αγορά αιολικής ενέργειας.
Οι περιοριστικοί παράγοντες της αγοράς αιολικής ενέργειας στην ανοικτή θάλασσα έχουν ως εξής: 1) Το υψηλό κόστος κεφαλαίου που σχετίζεται με το έργο παρεμποδίζει τις γρήγορες προσθήκες δυναμικότητας. και 2) Οι παρουσίες της συμφόρησης στην αλυσίδα εφοδιασμού εμποδίζουν τις ευρείες δραστηριότητες επέκτασης του έργου στο υπεράκτιο τμήμα.
Βασικοί παράγοντες στην αγορά περιλαμβάνουν την Κίνα Wind Ming Yang, Nordex, Suzlon, Dong Ενέργεια, Sinovel Win, GE Wind Ενέργεια, Gamesa, Vestas, και Siemens.
"Η υπεράκτια αιολική ενέργεια έχει διάφορα πλεονεκτήματα σε σχέση με το χερσαίο τμήμα. Διάφορες χώρες δεν διαθέτουν εφικτή γη, σύμφωνα με την οποία η αιολική ενέργεια ελέγχεται συχνά ή έχουν ήδη εξαντλήσει τους παραθαλάσσιους αιολικούς πόρους. Σε όλες τις ίδιες καταστάσεις, η υπεράκτια αιολική ενέργεια θα πείσει ότι είναι μια πολύ βιώσιμη εναλλακτική λύση ", ανέφερε η έκθεση.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης