Τελευταία Νέα
Πετρέλαιο

Η DEA επέκτεινε για πέντε χρόνια τις παραχωρήσεις σε δύο πετρελαϊκά πεδία στην Αίγυπτο

Η DEA επέκτεινε για πέντε χρόνια τις παραχωρήσεις σε δύο πετρελαϊκά πεδία στην Αίγυπτο
Η νέα συμφωνία παρατείνει την παραχώρηση μέχρι τα μέσα του 2022 και περιλαμβάνει προαιρετική παράταση πέντε ακόμη ετών έως το 2027, με κοινή συμφωνία.
Η γερμανική εταιρεία πετρελαίου DEA Deutsche Erdoel AG ανακοίνωσε ότι έχει παρατείνει τις παραχωρήσεις της για τα πετρελαϊκά πεδία Ras Budran και Zeit Bay στον κόλπο του Σουέζ, στην Αίγυπτο.
Ο Γενικός Διευθυντής της DEA Sameh Sabry υπέγραψε τη νέα συμφωνία παραχώρησης. Η νέα συμφωνία παρατείνει την παραχώρηση για πέντε χρόνια στα μέσα του 2022. Περιλαμβάνει προαιρετική παράταση πέντε ακόμη ετών έως το 2027, με κοινή συμφωνία.
Ο Sameh Sabry λέει: "Χαίρομαι που καταφέραμε να συμφωνήσουμε σε μια παράταση παραχώρησης. Η DEA δραστηριοποιείται στην ανοικτή θάλασσα στον Κόλπο του Σουέζ για περισσότερα από 40 χρόνια. Τα πεδία είναι πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία στο χαρτοφυλάκιο των αιγυπτιακών δανείων της DEA και βλέπουμε δυναμική σε αυτές τις ώριμες πετρελαϊκές περιοχές ".
Το Ras Budran και το Bay Zeit είναι από τα παλαιότερα πεδία παραγωγής στην Αίγυπτο.
Για να αυξηθεί η παραγωγή από αυτά τα πεδία στον κόλπο του Σουέζ, η DEA εκτελεί επί του παρόντος στα υπάρχοντα πηγάδια, τη διάνοιξη πλευρικών διαδρομών και την αντικατάσταση των υφιστάμενων αγωγών με νέους με μεγαλύτερη χωρητικότητα.
Επιπλέον, η DEA εφαρμόζει ένα σχέδιο για τη διατήρηση της ακεραιότητας του ενεργητικού μέσω ενεργού προγράμματος συντήρησης και αντικατάστασης.
 "Οι κοινές ομάδες επιστημονικών εμπειρογνωμόνων της DEA Egypt και των διεθνών δραστηριοτήτων της DEA υποστηρίζουν τις δραστηριότητες της εταιρείας Suez Oil Company Joint Venture. Με τα μέτρα που εφαρμόσαμε, δεν εργαζόμαστε μόνο για περαιτέρω αυξήσεις της παραγωγής, αλλά αυξάνουμε επίσης αειφόρο την ασφάλεια και την ακεραιότητα των υποδομών προς όφελος του περιβάλλοντος », δήλωσε ο Sameh Sabry.
"Η πρόσφατη δέσμευση της DEA υπογραμμίζει την εμπιστοσύνη της εταιρείας στις δυνατότητες της βιομηχανίας πετρελαίου και φυσικού αερίου της Αιγύπτου", πρόσθεσε.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης