Επιχειρήσεις

ΔΕΗ: Επανάληψη διαγωνιστικής διαδικασίας για την αποεπένδυση μονάδων λιγνιτικής παραγωγής

tags :
ΔΕΗ: Επανάληψη διαγωνιστικής διαδικασίας για την αποεπένδυση μονάδων λιγνιτικής παραγωγής

Η δημόσια Κοινή Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και Υποβολής  Δεσμευτικών Προσφορών αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα της Επιχείρησης

Η ΔΕΗ Α.Ε. ανακοινώνει ότι σε εφαρμογή του Ν.4533/2018 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, και κατόπιν της  σημερινής (8/3) απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της,  επαναλαμβάνει και προκηρύσσει τη διαγωνιστική διαδικασία για τη μεταβίβαση του 100% της συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της «Λιγνιτική Μελίτης  Α.Ε.»  ή/και της  «Λιγνιτική Μεγαλόπολης Α.Ε.»,  ως ειδικότερα ορίζει ο Νόμος.
Η σχετική δημόσια Κοινή Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και Υποβολής  Δεσμευτικών Προσφορών αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα της Επιχείρησης στον κατωτέρω σύνδεσμο: https://www.dei.gr/el/i-dei/i-etairia/expression-of-interest-meliti-and-or-megalopoli.
H ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχει προθεσμία λήξης στις 19 Μαρτίου όποτε και θα υπογραφούν οι συμφωνίες εμπιστευτικότητας.
Στις 20 Μαρτίου θα ανοίξει η πρόσβαση των υποψηφίων στον τεχνικό έλεγχο και στο πρώτο SPA. Στις 20 Απριλίου θα ολοκληρωθεί ο κύκλος διαπραγματεύσεων και στις 6-8 Μαϊου ο διαγωνισμός με το τελικό κείμενο.


Δείτε ΕΔΩ την ανάρτηση της ΝΕΑΣ Κοινής Πρόσκλησης

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης