Επιχειρήσεις

Η Φυσικό Αέριο – Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας δίνει τον λόγο στις γυναίκες και προσφέρει έμπνευση με αφορμή την ξεχωριστή αυτή ημέρα!

Η Φυσικό Αέριο – Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας δίνει τον λόγο στις γυναίκες και προσφέρει έμπνευση με αφορμή την ξεχωριστή αυτή ημέρα!
Κεντρικό στοιχείο της εκδήλωσης ήταν οι ομιλίες τριών γυναικών, διευθυντικών στελεχών, που έχουν διαγράψει τη δική τους σημαντική πορεία στην ελληνική επιχειρηματική σκηνή
Η Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας τίμησε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο την Ημέρα της Γυναίκας και με βασική αφορμή τα σημαντικά και συμβολικά μηνύματα που τη συνοδεύουν, διοργάνωσε μια ιδιαίτερη εκδήλωση στα γραφεία της στην Αθήνα.
Κεντρικό στοιχείο της εκδήλωσης ήταν οι ομιλίες τριών γυναικών, διευθυντικών στελεχών, που έχουν διαγράψει τη δική τους σημαντική πορεία στην ελληνική επιχειρηματική σκηνή και έχουν καταφέρει να ανοίξουν τον δρόμο και για άλλες γυναίκες ώστε να κατακτήσουν σημαντικές θέσεις ευθύνης και να διακριθούν στον τομέα τους.
Προσκεκλημένες και ομιλήτριες γι’ αυτή την ημέρα ήταν:
-    κα Πέγκυ Βελιώτου, Γενική Διευθύντρια στην εταιρεία KPMG
-    κα Τόνια Γκόγκου, Γενική Διευθύντρια της V+O Communication
-    κα Αγνή Μαριακάκη, Γενική Διευθύντρια στην εταιρεία MindSearch
«Για όλους εμάς στη Φυσικό Αέριο, η γυναίκα δεν είναι μια υπόθεση επετειακή. Υπάρχουν πάντα καλές αφορμές να ακούσουμε και να συζητήσουμε με γυναίκες που κυνήγησαν το όνειρό τους και ξεχώρισαν», δήλωσε η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και συντονίστρια της εκδήλωσης Ελένη Ράπτη και πρόσθεσε «Έχω την τιμή να εργάζομαι σε μια εταιρεία που σπάει τα στερεότυπα, να συνεργάζομαι καθημερινά με γυναίκες που με εμπνέουν και είναι πραγματική ευτυχία το επαγγελματικό σου περιβάλλον να σου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Ευχαριστώ και τις τρεις κυρίες για τις γεμάτες δύναμη ομιλίες τους».
Από την πλευρά της, η κα Πέγκυ Βελιώτου τόνισε: «Πιστεύω ότι ως κοινωνία έχουμε κάνει αρκετά βήματα μπροστά. Όλα όμως ξεκινάνε από τον κάθε έναν από εμάς. Είναι σημαντικό να έχουμε ένα όραμα και να μαχόμαστε γι’ αυτό και αυτό ισχύει τόσο για τις γυναίκες, όσο και για τους άνδρες».
Αντίστοιχα, η κα Τόνια Γκόγκου, υπογράμμισε την αξία του να έχει κανείς ξεκάθαρους στόχους σε όποιο πλαίσιο ή περιβάλλον κι αν λειτουργεί: «Η ζωή θέλει τόλμη και γνώση. Κυρίως όμως χρειάζεται να έχουμε στόχους και προοπτικές. Και τότε η ζωή αποκτά νόημα και περιεχόμενο και μπορούμε να πετύχουμε πολλά».
Τέλος, η κα Αγνή Μαριακάκη, έκλεισε τη σειρά των ομιλιών, δίνοντας έμφαση στην κληρονομιά που δημιουργούμε για τις επόμενες γενιές: «Ο κάθε ένας από εμάς οφείλει να χαράξει το δικό του μονοπάτι. Σημασία έχει τελικά η κληρονομιά που θα αφήσουμε και γι’ αυτό κάθε μέρα είναι μια υπέρτατη πράξη δημιουργίας που ξεκινάει στην ουσία από εμάς».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης