Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Bashir (Πρέσβης Λιβύη): Ο πόλεμος τελείωσε, αρχίζει η ανοικοδόμηση - Κατασκευή σταθμού ηλεκτροπαραγωγής από τη ΜΕΤΚΑ

Bashir (Πρέσβης Λιβύη): Ο πόλεμος τελείωσε, αρχίζει η ανοικοδόμηση - Κατασκευή σταθμού ηλεκτροπαραγωγής από τη ΜΕΤΚΑ

Sύμφωνα με το Libya 24, ο πρεσβευτής της Λιβύης στη χώρα μας δήλωσε ότι είχε πραγματοποιήσει διάφορες συναντήσεις με τη διοίκηση της ΜΕΤΚΑ στην Ελλάδα

Το μήνυμα πως η Λιβύη σύντομα θα έχει την ανάγκη για μεγάλες επιχειρήσεις, καθώς έχει ξεφύγει από την κατάσταση πολέμου και είναι κοντά στην ανοικοδόμησή της, έστειλε ο πρεσβευτής της χώρας αυτής της βόρειας Αφρικής στην Ελλάδα, Mohammed Younes Bashir.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το Libya 24, ο πρεσβευτής της Λιβύης στη χώρα μας δήλωσε ότι είχε πραγματοποιήσει διάφορες συναντήσεις με τη διοίκηση της ΜΕΤΚΑ στην Ελλάδα λόγω του ενδιαφέροντος του να προσελκύσει ελληνικές και, γενικά, ευρωπαϊκές εταιρείες στη χώρα του.
Ο πρεσβευτής της Λιβύης, όπως αναφέρεται στο ίδιο μέσο, δήλωσε πως η λιβυκή πρεσβεία έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην παρουσία της ΜΕΤΚΑ στη χώρα του και έχει διευκολύνει το έργο της για την κατασκευή ενός σταθμού ηλεκτροπαραγωγής με φυσικό αέριο στην Tobruk με την έκδοση θεωρήσεων για τα μέλη του προσωπικού σε χρόνο ρεκόρ.
Στο δημοσίευμα επισημαίνεται πως η ελληνική κατασκευαστική εταιρεία ενεργειακών έργων ΜΕΤΚΑ θεωρείται μία από τις πιο εξέχουσες εταιρείες στην Ελλάδα.
Το έργο αυτό, σύμφωνα με τον πρεσβευτή, αποτελεί ένα άλμα πολιτισμού και θα ολοκληρωθεί μέσα σε ένα χρόνο.

www.worldenerynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης