Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Νέα υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης φωτοβολταϊκών συστημάτων από την ΑΚΤΩΡ FM

tags :
Νέα υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης φωτοβολταϊκών συστημάτων από την ΑΚΤΩΡ FM
Με δεκαετή πλέον παρουσία στον κλάδο της ενέργειας, η εταιρεία υποστηρίζει τεχνικά φωτοβολταϊκά πάρκα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό
Η ΑΚΤΩΡ Facility Management (ΑΚΤΩΡ FM), επίσημος και αποκλειστικός Service Partner στην Ελλάδα της SMA Solar Technology AG, κορυφαίας εταιρείας στην αγορά φωτοβολταϊκών μετατροπέων παγκοσμίως, παρέχει από την 1η Φεβρουαρίου 2019 τη δυνατότητα αντικατάστασης ελαττωματικών πλακετών σε μετατροπείς της SMA.
Ειδικότερα, η ΑΚΤΩΡ FM, εταιρεία παροχής υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και στον κλάδο των Φωτοβολταϊκών σταθμών, προσφέρει πλέον τη δυνατότητα επισκευής των ελαττωματικών μετατροπέων SMA, με την αντικατάσταση πλακέτας από καινούργια εργοστασιακή πλακέτα SMA, έπειτα από τον απαραίτητο τεχνικό έλεγχο και τον αντίστοιχο προγραμματισμό.
Οι αντικαταστάσεις πλακετών πραγματοποιούνται από το εξειδικευμένο και πιστοποιημένο από την SMA προσωπικό της ΑΚΤΩΡ FM στο ειδικά διαμορφωμένο εργαστήριο της εταιρείας, ενώ για τη νέα πλακέτα προσφέρεται ένας (1) χρόνος εγγύησης.
Μέσα από τη νέα αυτή υπηρεσία, δίνεται λύση στους χιλιάδες κατόχους φωτοβολταϊκών μετατροπέων Sunny Mini Central και Sunny Tripower που μέχρι σήμερα δεν είχαν την επιλογή να επαναλειτουργήσουν τις ελλαττωματικές συσκευές τους ή δεν μπορούσαν να προχωρήσουν με συσκευές αντικατάστασης σε προηγούμενης γενιάς μοντέλα.
Υπενθυμίζεται πως η ΑΚΤΩΡ FM αποτελεί από το 2016 τον επίσημο και αποκλειστικό Service Partner της SMA Solar Technology AG στην Ελλάδα και την Κύπρο, έχοντας αναλάβει παράλληλα και τη μακροχρόνια τεχνική υποστήριξη των φωτοβολταϊκών μετατροπέων της SMA.
Με δεκαετή πλέον παρουσία στον κλάδο της ενέργειας, η εταιρεία υποστηρίζει τεχνικά φωτοβολταϊκά πάρκα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, διαθέτοντας εξειδικευμένο τμήμα απομακρυσμένης παρακολούθησης της ορθής λειτουργίας σε βάση 12/7/365 και προσωπικό με σημαντική εμπειρία στις φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις μικρής και κυρίως μεγάλης κλίμακας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης