Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Με επιτυχία η κοπή πίτας της ΕΕΔΣΑ

tags :
Με επιτυχία η κοπή πίτας της ΕΕΔΣΑ
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πληθώρα προσκεκλημένων από το ΥΠΕΝ, από τον πανεπιστημιακό, επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο, μελετητές και στελέχη επιχειρήσεων
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019, η εκδήλωση κοπής πίτας του Συμβούλιου Ενεργειακής Αξιοποίησης Αποβλήτων (ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ) για το νέο έτος 2019, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ) και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ).
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα PRIVE της Αίγλης Ζαππείου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι Πρόεδροι των Φορέων ευχήθηκαν το Νέο Έτος να αποφέρει, μεταξύ άλλων, περισσότερα έργα και δράσεις στην κατεύθυνση της προστασίας του περιβάλλοντος, της βιώσιμης ανάπτυξης, της καινοτομίας και της κυκλικής οικονομίας. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Σωκράτης Φάμελλος, ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος της Ν.Δ. κ. Κώστας Σκρέκας, ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος του ΚΙΝΑΛ κ. Γιάννης Μανιάτης και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πληθώρα προσκεκλημένων από το ΥΠΕΝ, από τον πανεπιστημιακό, επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο, μελετητές και στελέχη επιχειρήσεων.
Ο Πρόεδρος της ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Καθηγητής Κ. Αραβώσης και οι εκπρόσωποι των Φορέων κος Κ. Γκολιόπουλος Πρόεδρος ΠΑΣΕΠΠΕ και κος Α. Κατσιάμπουλας Πρόεδρος ΕΕΔΣΑ, σε ένα ευχάριστο κλίμα προώθησης των συνεργασιών, ευχαρίστησαν όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και ευχήθηκαν σε μέλη και φίλους ένα υγιές, δημιουργικό και ευτυχισμένο το έτος 2019.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης