Τελευταία Νέα
Παρενέργειες

Τιμητική διάκριση στον Captain Paris Dragnis από την Capital Link

tags :
Τιμητική διάκριση στον Captain Paris Dragnis από την  Capital Link
Στo Captain Πάρη Δράγνη, Chairman & Founder - Goldenport Group, σε αναγνώριση της μακροχρόνιας συμβολής  απονεμήθηκε το "2019 Capital Link Greek Shipping Leadership Award"
Στo πλαίσιο του Συνεδρίου απονεμήθηκε το "2019 Capital Link Greek Shipping Leadership Award" στον Captain Πάρη Δράγνη, Chairman & Founder - Goldenport Group, σε αναγνώριση της μακροχρόνιας συμβολής του και των επιτευγμάτων του στη ναυτιλία.
Έχει καταφέρει να μεταμορφώσει τον όμιλο Goldenport σε έναν μεγάλο, ναυτιλιακό όμιλο ο οποίος δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και το εξωτερικό, χαίρει της εκτίμησης των διεθνών επενδυτών και ενισχύει τη φήμη της Ελλάδας ως παγκόσμιου ηγέτη στον κλάδο.
Τον Captain Πάρη Δράγνη, Chairman & Founder - Goldenport Group, προλόγισε και παρουσίασε ο κ. Σίμος Παληός, Chairman of the Board of Directors and CEO - Diana Shipping Inc.
Ο κ. Simos Palios, τόνισε: “Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για αυτήν την εξαιρετική εκδήλωση, η οποία συνεισφέρει στην προβολή της βιομηχανίας μας. Είναι μεγάλη μου τιμή να προλογίζω τον καπετάνιο Πάρη Δράγνη, οι προσπάθειες του οποίου τον καθιστούν άξιο τιμώμενο πρόσωπο. Είναι ένας άνθρωπος που τον ενδιαφέρει η προσφορά και η παραγωγή έργου, όχι η στείρα προσωπική του ανέλιξη. Κατά τη διάρκεια της κρίσης, κατασκευάζει πολυτελείς θαλαμηγούς και κότερα στην Ελλάδα, προσφέροντας απασχόληση σε ελληνικές οικογένειες, διατηρώντας παράλληλα τη μέγιστη ποιότητα. Ποτέ του δεν φοβήθηκε την ευθύνη και η πορεία του είναι αξιοθαύμαστη. Η παρουσία του στο χρηματιστήριο του Λονδίνου μιλά από μόνη της. Τέλος, εκτιμώ τον τρόπο με τον οποίο μετέδωσε τις αξίες του στα παιδιά του.”
Στην ομιλία του, ο Captain Paris Dragnis επικεντρώθηκε στις συμβουλές που θα έδινε σε έναν νέο που επιθυμεί να κάνει καριέρα στη ναυτιλία. Βασιζόμενος στην προσωπική του εμπειρία, στη διαύγεια και τη σοφία που έχει αποκτήσει, αναφέρθηκε στις αξίες που έχουν καθορίσει την πορεία του. Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για τις αρετές και τον χαρακτήρα που απαιτείται για μια επαγγελματική σταδιοδρομία στη ναυτιλία, την ανάπτυξη των δεξιοτήτων που σε κάνουν να ξεχωρίσεις στον κλάδο και τη σημασία ανάπτυξης και καλλιέργειας μιας αίσθησης πατριωτικού καθήκοντος.
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης