Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέες αντιδράσεις στην Επιστροπή Κεφαλαιαγοράς προκαλεί tweet του Elon Musk

Νέες αντιδράσεις στην Επιστροπή Κεφαλαιαγοράς προκαλεί tweet του Elon Musk
Ο Elon Musk βρίσκεται σε δύσκολη θέση εξαιτίας ενός νέου tweet
Η αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς πρότεινε τη δίωξη για ασέβεια προς το δικαστήριο του διευθύνοντος συμβούλου της βιομηχανίας αυτοκινήτων και ενέργειας Tesla και δισεκατομμυριούχου Elon Musk, λόγω της παραβίαση της περσινής συμφωνίας του με την ομοσπονδιακή υπηρεσία.
Η ρυθμιστική αρχή ζήτησε από τον ομοσπονδιακό δικαστή να αναζητήσει τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία καθώς ο ίδιος δε συμμορφώθηκε με τον συμβιβασμό του περασμένου Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τους όρους του συμβιβασμού αυτού, τα μηνύματα του Musk θα έπρεπε να περνούν από έλεγχο, μια διαδικασία που δημοσίως απέρριψε.
Μετά από διευρυμένες διαπραγματεύσεις η τιμή της μετοχής της εταιρίας έπεσε πάνω από 5%.
 
7567567657
Ο Musk πάλι μέσω twitter αργά τη Δευτέρα, προκειμένου να υπερασπιστεί την προηγούμενη τοποθέτησή του για την παραγωγή της εταιρείας, έγραψε: "Η επιτροπή κεφαλαιαγοράς ξέχασε διαβάσει τα στοιχεία της Tesla τα οποία κάνουν λόγο για παραγωγή από 350.000 έως 500.000 μονάδες. Πόσο ντροπιαστικό."
Ο Elon Musk και η Tesla είχαν πληρώσει στο παρελθόν πρόστιμα αξίας 40 εκατομμυρίων σε αντίστοιχη υπόθεση σχετικά με tweets του Musk.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης