Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Πρόσκληση συμμετοχής στη Random Acts of Kindness Week από την ZeniΘ

tags :
Πρόσκληση συμμετοχής στη Random Acts of Kindness Week από την ZeniΘ
Η ZeniΘ συμμετέχει κι η ίδια στη Random Acts of Kindness Week κάνοντας τη δική της καλή πράξη
Με ανακοίνωσή της, η εταιρεία "Zeniθ", πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στο θεσμό της Random Acts of Kindness Week. 

Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει τα εξής: 

Η «ZeniΘ», o 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, ξεκινά μια εβδομάδα καλής ενέργειας, προσκαλώντας μας να συμμετέχουμε στο θεσμό της Random Acts of Kindness Week. H εταιρεία, που θέλει να εμπνεύσει τον κόσμο να κάνει μια πράξη καλοσύνης, προσκαλεί όλους να κάνουν κάθε μέρα για μια εβδομάδα, μια καλή πράξη - από ένα απλό χαμόγελο, μια λέξη καλοσύνης, ένα κέρασμα ενός καφέ σε ένα ξένο ή μια χάρη για έναν φίλο, ενθαρρύνοντάς μας να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο.
Η ZeniΘ συμμετέχει κι η ίδια στη Random Acts of Kindness Week κάνοντας τη δική της καλή πράξη, αφού δίνει τη δυνατότητα σε όλους, συμμετέχοντας σε έναν διαγωνισμό, να προσφέρουμε ρεύμα σε κάποιον που πιστεύουμε ότι το χρειάζεται. Δηλαδή μας βοηθά να βοηθήσουμε τους άλλους!
Πώς; Παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό “Random Acts of Kindness Day” που θα «τρέχει» στο προφίλ της εταιρείας στο Facebook και στο Instagram από τις 17 έως τις 22 Φεβρουαρίου. Οι συμμετέχοντες καλούνται να προτείνουν έναν συνάνθρωπό τους που θεωρούν ότι έχει ανάγκη από δωρεάν προμήθεια ρεύματος. Ο νικητής αναδεικνύεται μετά από κλήρωση και εξασφαλίζει, χάρη στη ZeniΘ, ρεύμα για τον άνθρωπο που πρότεινε, για 8 μήνες!
Η καλοσύνη είναι μεταδοτική! Ξεκινήστε από σήμερα, μπαίνοντας στο https://www.facebook.com/zenith.greece/  και κάντε την πράξη με τη βοήθεια της ZeniΘ!

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης