Συμφωνία Καναδά - Enercon για έργα αιολικής ενέργειας ισχύος 345 MW

Συμφωνία Καναδά - Enercon για έργα αιολικής ενέργειας ισχύος 345 MW
Η ENERCON θα παράσχει ανεμογεννήτριες EP3 για δύο έργα αιολικών πάρκων στον Καναδά
Σε συμφωνία για την προμήθεια ανεμογεννητριών της ENERCON ήρθε η καναδική αγορά αιολικών πάρκων συνολικής ισχύος 345 MW.
Την ικανοποίησή του για αυτή την εξέλιξη εξέφρασε ο Hans-Dieter Kettwig, Διευθύνων Σύμβουλος της ENERCON, λέγοντας ότι: «Είμαστε ευτυχείς που η ENERCON έχει επιλεγεί για την προμήθεια των ανεμογεννητριών στον Καναδά. Αυτό δείχνει ότι η νέα αποδοτική, συμπαγής και οικονομικά βελτιστοποιημένη πλατφόρμα EP3 είναι κατάλληλη για τις διεθνείς αγορές μας».
Όπως ορίζει η συμφωνία, η ENERCON θα παράσχει ανεμογεννήτριες EP3 για δύο έργα αιολικών πάρκων στον Καναδά. Δεδομένης της ποσότητας και των διαστάσεων των ανεμογεννητριών και των εξαρτημάτων τους, οι διεθνείς προμήθειες και η βελτιστοποιημένη εφοδιαστική θα έχουν ιδιαίτερη σημασία. Εκτός από την προμήθεια των στροβίλων, η ENERCON έχει βραβευτεί με μια μακροπρόθεσμη σύμβαση παροχής υπηρεσιών, η οποία θα εξασφαλίσει ότι η νέα πλατφόρμα EP3 θα εκτελέσει τα πρότυπα της ENERCON για κορυφαία διαθεσιμότητα.
Με εγκατεστημένη δυναμικότητα άνω των 2.200 MW σε οκτώ επαρχίες σε ολόκληρο τον Καναδά, η ENERCON προσβλέπει στην περαιτέρω επέκταση της παρουσίας της στην αγορά αυτή.
«Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στον Καναδά και ειδικότερα η αιολική ενέργεια είναι κατάλληλες για να βοηθήσουν τις επαρχιακές και ομοσπονδιακές κυβερνήσεις να εκπληρώσουν τους απαραίτητους στόχους μείωσης των εκπομπών άνθρακα με την περαιτέρω ηλεκτροδότηση της οικονομίας» δήλωσε ο Michael Weidemann, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της ENERCON Canada Inc.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης