Επιχειρήσεις

Στάση εργασίας της Ένωσης Προσώπων των Εργαζομένων στη ΔΕΔΑ αύριο (14/2)

tags :
Στάση εργασίας της Ένωσης Προσώπων των Εργαζομένων στη ΔΕΔΑ αύριο (14/2)
Να υπογραφεί ΑΜΕΣΑ η νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας 2019 στην ΕΔΑ Αττικής, συμπεριλαμβάνονται στα αιτήματα
Η Ένωση Προσώπων των Εργαζομένων στη ΔΕΔΑ ΑΕ δηλώνει ότι συμμετέχει στη 4ωρη στάση εργασίας που έχει προκηρυχθεί από τους συνδικαλιστικούς φορείς του Ομίλου ΔΕΠΑ για την Πέμπτη 14/02/19 από τις 12.00 έως τις 16.00 και καλεί τους συναδέλφους να παραβρεθούν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτήριο του ΥΠΕΝ την ίδια μέρα με αιτήματα:

• Να γνωστοποιηθεί άμεσα στους θεσμικούς εκπροσώπους των εργαζομένων, το περιεχόμενο του υπό κατάρτιση νομοσχεδίου για τη νέα, αμφίβολης αναγκαιότητας και σκοπιμότητας, διάσπαση της ΔΕΠΑ.
• Να δοθεί η ευχέρεια και ο απαραίτητος χρόνος στους συνδικαλιστικούς φορείς για να καταθέσουν και για να συζητήσουν με τους αρμόδιους, τις προτάσεις τους επί των εργασιακών θεμάτων που περιλαμβάνονται στο υπό κατάρτιση νομοσχέδιο.
• Να υπογραφεί ΑΜΕΣΑ η νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας 2019 στην ΕΔΑ Αττικής
• Να σταματήσει η διοίκηση της ΔΕΔΑ τις παράνομες ενέργειες καταγγελίας της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, έναν χρόνο πριν από τη λήξη της και του Εσωτερικού Κανονισμού Εργασίας.
• Να σταματήσει η διοίκηση της ΔΕΔΑ τη δημιουργία πολλαπλών σχέσεων εργασίας μέσα στην εταιρία (μόνιμους, συμβασιούχους, δανειζόμενους, ορισμένου χρόνου, κλπ) και να προχωρήσει, ΑΜΕΣΑ, στην απορρόφηση των συμβασιούχων που είχαν μεγάλη συνεισφορά στην ίδρυση της ΔΕΔΑ. 
 
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης