«Ευκαιρίες και Προκλήσεις για την Ελληνική Βιομηχανία στην Εποχή του Industry 4.0»

«Ευκαιρίες και Προκλήσεις για την Ελληνική Βιομηχανία στην Εποχή του  Industry 4.0»
Στην εκδήλωση θα συζητηθούν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η εγχώρια βιομηχανία και οι κατευθύνσεις για την ενίσχυση της διεθνούς ανταγωνιστικότητάς της.
Εκδήλωση για την ελληνική βιομηχανία διοργανώνουν από κοινού, Ελληνική Παραγωγή – Συμβούλιο Βιομηχανιών για την Ανάπτυξη, το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) και το Εργαστήριο Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ).
Στην εκδήλωση με τίτλο: “Ευκαιρίες και προκλήσεις για την Ελληνική Βιομηχανία στην εποχή του Industry 4.0”  θα συζητηθούν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η εγχώρια βιομηχανία και οι κατευθύνσεις για την ενίσχυση της διεθνούς ανταγωνιστικότητάς της.
H εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιομηχανίας – EU INDUSTRY 2019»
Στο πλαίσιο των εργασιών θα πραγματοποιηθεί εισαγωγική ∆ιάλεξη από τον Καθηγητή κ. Christoph Roser, µε θέµα: «Ιστορική Εξέλιξη της Βιοµηχανίας, Προκλήσεις για το Μέλλον» ενώ για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή και της Ελληνική βιομηχανία θα συζητήσουν ο κ. Gwenolé Cozigou, ∆ιευθυντής Industrial Transformation and Advanced Value Chains της DG Grow  - Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η κα Τέα Αντωνίου διευθύνουσα σύµβουλος της εταιρείας ANTOPACK, ο καθηγητής Νίκος Βέττας γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ και καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο καθηγητής του ΕΜΠ Γιάννης Καλογήρου, η κα Άννυ Ποδηµατά, σύµβουλος Ευρωπαϊκών θεμάτων της Ελληνικής Παραγωγής και ο κ. ∆ηµήτρης Χανής, διευθύνων σύµβουλος του Οµίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, µέλος της LafargeHolcim.
Την εκδήλωση θα συντονίσει δηµοσιογράφος κα Σοφία ∆ήµτσα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 στο Αµφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, Πειραιώς 138.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης