Στις 9/2 η ετήσια εκδήλωση της ΠΟΣΠΗΕΦ για την αγορά Φωτοβολταϊκών

Στις 9/2 η ετήσια εκδήλωση της ΠΟΣΠΗΕΦ για την αγορά Φωτοβολταϊκών
Η φετινή ετήσια εκδήλωση της Π.Ο.Σ.Π.Η.Ε.Φ. θα πραγματοποιηθεί σε μία περίοδο που υπάρχει έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον για την κατασκευή φωτοβολταϊκών μονάδων
Στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Ηλεκτρικού Ρεύματος από Φωτοβολταϊκά (Π.Ο.Σ.Π.Η.Ε.Φ.), με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Μανώλη Παναγιωτάκη.
Η εκδήλωση της Π.Ο.Σ.Π.Η.Ε.Φ. θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace με ώρα έναρξης 19:30 και σε αυτή ομιλητές θα είναι, πλέον των υπολοίπων, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΕ κ. Βασίλειος Τσολακίδης όπως και ο Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Δημήτρης Τσέκερης.
Η φετινή ετήσια εκδήλωση της Π.Ο.Σ.Π.Η.Ε.Φ. θα πραγματοποιηθεί σε μία περίοδο που υπάρχει έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον για την κατασκευή φωτοβολταϊκών μονάδων, υπό το νέο καθεστώς στήριξης (feed in premium), των διαγωνιστικών διαδικασιών και των ενεργειακών κοινοτήτων.


534534

Ενημέρωση για τις αλλαγές στις ΑΠΕ

Η εκδήλωση της Π.Ο.Σ.Π.Η.Ε.Φ. αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για να ενημερωθούν Σύλλογοι και παραγωγοί για την μετάβαση εντός του 2019 στο EU TARGET MODEL και τις σημαντικές αλλαγές στην λειτουργία των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας ( ΑΠΕ).
Με την ευκαιρία της Ετήσιας Εκδήλωσής της, η ΠΟΣΠΗΕΦ διοργανώνει νωρίτερα, σε χώρους του ιδίου ξενοδοχείου, ξεχωριστή ενημερωτική ημερίδα, με ώρα έναρξης 17:00 και θέματα :
–  «Συμμετοχή και υποχρεώσεις των ΑΠΕ στις νέες αγορές ηλεκτρικής ενέργειας». Η παρουσίαση του θέματος θα πραγματοποιηθεί από τον καθ. ΑΠΘ κ. Παντελή Μπίσκα ενώ θα υπάρξει 10λεπτη εταιρική παρουσίαση της OPTIMUS ENERGY σχετικά με τις παροχές της ως Φορέας Σωρευτικής Εκπροσώπησης (Aggregator).

«Ανάπτυξη – κατασκευή και δανειοδότηση φ/β σταθμών» με τη συμμετοχή των εταιρειών ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. και VOLTALIA A.E. όπως και της Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ενημερώσεις για Ενεργειακές Κοινότητες

Η Π.Ο.Σ.Π.Η.Ε.Φ. θα πραγματοποιήσει και δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις για τις ΕνεργειακέςΚοινότητες Παραγωγών, σε συνεργασία με τα τοπικά Επιμελητήρια. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν την Παρασκευή 8/2/2019 στη Θεσσαλονίκη στην αίθουσα «Παναγιώτης Παπαδόπουλος» του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Αριστοτέλους 27 στις 19.30 και την Κυριακή 10/2/2019 στην Κατερίνη στις 11.30 στο Επιμελητήριο Πιερίας με κεντρικούς ομιλητές τον Πρόεδρο του ΚΑΠΕ κ. Τσολακίδη και τον Ειδ. Σύμβουλο του Υπ. ΠΕΝ κ. Τσέκερη.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης