Επιχειρήσεις

Η ιαπωνική JERA σχεδιάζει IPO – Είναι μια επιλογή λέει ο νέος πρόεδρος της

tags :
Η ιαπωνική JERA σχεδιάζει IPO – Είναι μια επιλογή λέει ο νέος πρόεδρος της

Στόχος να γίνει μια αυτόνομη και παγκόσμια ενεργειακή εταιρεία, δήλωσε ο νέος πρόεδρος της

Η ιαπωνική εταιρεία εμπορίας καυσίμων JERA Co, μια κοινοπραξία μεταξύ της Tokyo Electric Power και της Chubu Electric Power, θεωρεί μια πρώτη δημόσια προσφορά (IPO) ως επιλογή για το μέλλον, καθώς αποσκοπεί να γίνει μια αυτόνομη και παγκόσμια ενεργειακή εταιρεία, δήλωσε ο νέος πρόεδρος της.
Οι δύο μεγάλες μητρικές εταιρείες κοινής ωφέλειας της JERA έχουν προγραμματίσει να εντάξουν τις εγχώριες επιχειρήσεις παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη JERA τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους.
Η JERA ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι ο Satoshi Onoda, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Chubu Electric, θα γίνει ο νέος πρόεδρος της την 1η Απριλίου, αντικαθιστώντας τον Yuji Kakimi.
Ερωτηθείς σε συνέντευξη Τύπου εάν η JERA σχεδιάζει μια δημόσια εγγραφή, ο Onoda δήλωσε: «Θα το θεωρούσαμε ως επιλογή για το μέλλον καθώς σκοπεύουμε να γίνουμε μια αυτόνομη και παγκόσμια εταιρεία».
"Με πλήρη ενεργειακή αλυσίδα αξίας, συμπεριλαμβανομένης της προμήθειας καυσίμων, της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και της χονδρικής πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, θέλουμε να γίνουμε μια παγκόσμια ενεργειακή εταιρεία που παρέχει τις πιο προηγμένες τεχνολογικές λύσεις", ανέφερε.


www.worlenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης