Ανανεώσιμες & Βιώσιμη Ανάπτυξη

Τις 1.000 εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες έφτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο η Senvion

Τις 1.000 εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες έφτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο η Senvion
Πρόκειται για τρία πετυχημένα χρόνια, από το 2016 μέχρι το 2018, κατά τη διάρκεια των οποίων η Senvion έχει εγκαταστήσει 350 χερσαίες ανεμογεννήτριες στο Ηνωμένο Βασίλειο που ισοδυναμούν με 768 MW
Στο ιστορικό ορόσημο των 1.000 ανεμογεννητριών που έχουν εγκατασταθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο έφτασε η Senvion.
Ειδικότερα, η τελευταία εγκαταστάθηκε στο αιολικό πάρκο της Ν. Ουαλίας.
Πρόκειται για τρία πετυχημένα χρόνια, από το 2016 μέχρι το 2018, κατά τη διάρκεια των οποίων η Senvion έχει εγκαταστήσει 350 χερσαίες ανεμογεννήτριες στο Ηνωμένο Βασίλειο που ισοδυναμούν με 768 MW, περισσότερο από ό, τι εγκατέστησε κάθε άλλο κατασκευαστής κατά την ίδια περίοδο.
Παράλληλα, η σημερινή συνολική παράκτια ισχύς της βιομηχανίας ανέρχεται σε 2.200 MW που παράγεται από 116 έργα αιολικών πάρκων.
H 1000η ανεμογεννήτρια που εγκαταστάθηκε στο αιολικό έργο της Innogy, ήταν ένα μοντέλο του Senvion MM92 στο αιολικό πάρκο Mynydd Y Gwair κοντά στο Swansea. Το έργο αιολικής ενέργειας αποτελείται από 16 ανεμογεννήτριες Senvion MM92 με εγκατεστημένη ισχύ 32,8 MW. Αυτό είναι το δέκατο αιολικό πάρκο που έχει κατασκευάσει η Senvion με την Innogy Renewables UK Ltd Ο Steven White, Γενικός Διευθυντής της Senvion UK & Ireland, δήλωσε: "Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που φτάσαμε σε αυτό το ιστορικό ορόσημο για τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες στο Ηνωμένο Βασίλειο, ιδιαίτερα σε συνεργασία με έναν μακροχρόνιο πελάτη. Η ομάδα μας υπερηφανεύεται για την ισχυρή δέσμευσή της και τον ενθουσιασμό της για την καλύτερη απόδοση των πελατών μας και για την αξιοποίηση της φήμης μας ως ένας από τους κορυφαίους ΚΑΕ στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε με περαιτέρω επιτυχίες σε όλο αυτό το έτος’'.
Ο Tim James, Διευθυντής Έργου της Innogy Renewables UK Ltd, πρόσθεσε: "Έχουμε τώρα 10 στροβίλους Senvion MM92 στο Mynydd y Gwair Wind Farm και αυτή την εβδομάδα επιτύχαμε και την πρώτη γενιά που αποδεικνύει τη σκληρή δουλειά της ομάδας’'.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης