Τελευταία Νέα
Πετρέλαιο

Η Rosneft ζητά να βελτιωθούν οι προσφορές σε διαγωνισμό για την πώληση αργού

tags :
Η Rosneft ζητά να βελτιωθούν οι προσφορές σε διαγωνισμό για την πώληση αργού
Ο δεύτερος γύρος του διαγωνισμού κλείνει στις 31 Ιανουαρίου
Η ρωσική Rosneft ζήτησε από τους συμμετέχοντες να επιβεβαιώσουν ή να βελτιώσουν τις τρέχουσες προσφορές σε διαγωνισμό πώλησης αργού πετρελαίου Ουραλίων και CPC Blend από  τους ρωσικούς λιμένες τον Απρίλιο-Σεπτέμβριο του 2019, σύμφωνα με έγγραφα που δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα της Rosneft.
Ο δεύτερος γύρος του διαγωνισμού κλείνει στις 31 Ιανουαρίου στο 1500 Μόσχας (1200 GMT).
Η Rosneft προσέφερε στους αγοραστές 2,52 εκατομμύρια τόνους - 10,68 εκατομμύρια τόνους αργού πετρελαίου Ουραλίων από το Primorsk, το Ust-Luga και το Novorossiisk, αμετάβλητοι από τους όγκους που προσέφεραν στους αγοραστές για φόρτωση τον Οκτώβριο του 2018 έως τον Μάρτιο του 2019.
Η ρωσική εταιρεία προσέφερε επίσης στους αγοραστές 0,48 εκατομμύρια τόνους - 1,35 εκατομμύρια τόνους CPC Blend τον Μάρτιο-Σεπτέμβριο του 2019, αμετάβλητοι από την προηγούμενη προσφορά, σύμφωνα με το έγγραφο.
Τα τελικά αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις 11 Φεβρουαρίου στη Μόσχα
Η γαλλική Total, η Trafigura και η κινεζική CEFC ήταν οι νικητές του προηγούμενου εξαμήνου για Urals και CPC Blend. Η Total κέρδισε το δικαίωμα να φορτώσει όγκους που εξήχθησαν από λιμένες της Βαλτικής, ενώ η Trafigura και η CEFC κέρδισαν τη φόρτωση αργού Ουραλίων από το Novorossiisk. Η Trafigura κέρδισε επίσης το δικαίωμα να αυξήσει το CPC Blend.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης