Εξελέγη το νέο ΔΣ του Ένωσης Βιομηχανιών Ηλεκτρικής Ενέργειας υπό τον Ευθ. Σπανό

tags :
Εξελέγη το νέο ΔΣ του Ένωσης Βιομηχανιών Ηλεκτρικής Ενέργειας υπό τον Ευθ. Σπανό
Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης χαιρέτησε αντιπροσωπεία της Ένωσης Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας Κύπρου (ΕΒΗΕΚ) υπό τον Πρόεδρο της Κο Μάριο Νικολάου
Τη Δευτέρα 28/1/2019 πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας, οι εργασίες της οποίας πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο Holiday Inn στην Παιανία.
Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης χαιρέτησε αντιπροσωπεία της Ένωσης Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας Κύπρου (ΕΒΗΕΚ) υπό τον Πρόεδρο της Κο Μάριο Νικολάου.
Στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης διενεργήθηκαν οι εκλογές ανάδειξης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Κατόπιν των αποτελεσμάτων των εκλογών και της σύστασης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου η νέα δομή του έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Ευθύμιος Σπανός – Cosmosolar
Αντιπρόεδρος: Χάρης Μιχαλόπουλος – Sammler
Γενικός Γραμματέας: Χρήστος Παπαεμμανουήλ – Παπαεμμανουήλ ΑΒΕΕ
Ταμίας: Χρήστος Αποστολίδης - Sonne
Μέλος: Γιώργος Μελισσαρόπουλος – PrismaΤherm
Μέλος: Βασιλική Δρόσου – Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας
Μέλος: Απόστολος Οικονόμου – Economy Green Energy

Παράλληλα με την εκλογή του, ο Κος Χρήστος Παπαεμμανουήλ ανακηρύχθηκε επίτιμο μέλος και του απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα για την πολυετή προσφορά του στον κλάδο.
Τα αποτελέσματα της Γενικής Συνέλευσης επιβεβαίωσαν την ενότητα του κλάδου, τους κοινούς σκοπούς και οράματα, αλλά και τη σημαντική αύξηση των εξαγωγών του κλάδου το 2018 που σε επίπεδο ηλιακών δεξαμενών έφτασε το +6,5%, ενώ σε επίπεδο θερμικών ηλιακών συλλεκτών το + 22%, σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης