Τελευταία Νέα
Φυσικό Αέριο

Την ενίσχυση της συνεργασίας τους στο εμπόριο του φυσικού αερίου εξετάζουν Gazprom και OMV

tags :
Την ενίσχυση της συνεργασίας τους στο εμπόριο του φυσικού αερίου εξετάζουν Gazprom και OMV
Η OMV είναι ο κύριος εταίρος της Gazprom στην Αυστρία
Η ρωσική εταιρεία Gazprom και η αυστριακή OMV σκοπεύουν να ενισχύσουν τη συνεργασία στο φυσικό αέριο με βάση την αυξανόμενη ζήτηση από την Αυστρία, ανακοίνωσε χθες (28/1) η Gazprom.
Ειδικότερα, στο περιθώριο της συνάντησης που είχαν ο πρόεδρος της Επιτροπής της Gazprom, Alexey Miller και ο πρόεδρος του εκτελεστικού συμβουλίου της OMV, Rainer Seele επανεξέτασαν τις αύξηση των εισαγωγών φυσικού αερίου κατά 35% από 1/1/2019 έως 27/1/2019 σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2018.

2342344


Οι εξαγωγές φυσικού αερίου ανήλθαν σε 1,2 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα, αύξηση 35% από την ίδια περίοδο του περασμένου έτους", ανέφερε η Gazprom.
Οι Miller και Seele συζήτησαν επίσης τη συνεχιζόμενη κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream 2, μια διαδρομή που θα επέτρεπε περαιτέρω εξαγωγές από τη Ρωσία και τις οποίες συμφώνησαν τα μέρη θα βελτίωνε την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης.
Η OMV είναι ο κύριος εταίρος της Gazprom στην Αυστρία, όπου οι εταιρείες συνεργάζονται στην παραγωγή, μεταφορά και προμήθεια φυσικού αερίου.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης