Τελευταία Νέα

Εντολή για αιολικό πάρκο συνολικής ισχύος 99 MW εξασφάλισε στη Ρωσία η Vestas

Εντολή για αιολικό πάρκο συνολικής ισχύος 99 MW εξασφάλισε στη Ρωσία η Vestas
Η παράδοση και εγκατάσταση των ανεμογεννητριών αναμένεται να ξεκινήσει το τρίτο τρίμηνο του 2019
Εντολή για την κατασκευή ενός αιολικού πάρκου συνολικής ισχύος 99 MW στη Ρωσία εξασφάλισε η Vestas, σύμφωνα με νεότερα στοιχεία.
Η κοινοπραξία στη Ρωσία είναι μεταξύ της ρωσικής εταιρείας Rusnano και της Φινλανδικής Fortum.
Το έργο που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Rostov, θα περιλαμβάνει 26 τουρμπίνες V126-3.45 MW που θα παραδοθούν σε 3,8 MW Power Optimized Mode. Η παράδοση και εγκατάσταση των ανεμογεννητριών αναμένεται να ξεκινήσει το τρίτο τρίμηνο του 2019.
Σύμφωνα με τη δήλωση της Vestas, το έργο αυτό είναι η τρίτη τάξη από τη συμφωνία-πλαίσιο της δανικής εταιρείας με τις εταιρείες Rusnano και Fortum για την προμήθεια λύσεων αιολικής ενέργειας για έργα στη Ρωσία.
Ο κ. Nils de Baar, πρόεδρος της Vestas Βόρειας και Κεντρικής Ευρώπης, δήλωσε ότι η εντολή υπογραμμίζει την ηγετική θέση της Vestas στην αγορά της ρωσικής αγοράς αιολικής ενέργειας και "δείχνει πώς εμείς μαζί με τους τοπικούς εταίρους μας συνεχίζουμε να ενισχύουμε τον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην τέταρτη μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο αγορά ηλεκτρικής ενέργειας ".
Στο πλαίσιο του έργου, η Vestas και οι συνεργάτες της θα δημιουργήσουν τοπικές θέσεις εργασίας και θα επεκτείνουν τη ρωσική βιομηχανία αιολικής ενέργειας μέσω της τοπικής παραγωγής.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης