Περιβάλλον

Επίσκεψη του Υφ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γ. Δημαρά στην Κύπρο

Επίσκεψη του Υφ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γ. Δημαρά στην Κύπρο
Συναντήσεις με πολιτικούς φορείς και συλλογικότητες
Στην Κύπρο θα βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι ο Υφ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Δημαράς, προκειμένου να συναντηθεί με φορείς της Κυπριακής Δημοκρατίας για θέματα που αφορούν στο περιβάλλον, στην βιωσιμότητα και στην συνεργασία των δύο χωρών, πάνω στα ζητήματα που αφορούν στο χαρτοφυλάκιό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Δημαράς θα συναντηθεί αύριο Παρασκευή 25/1 στις 10:30πμ με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, στην Βουλή, παρουσία του Προέδρου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, Γιώργου Περδίκη και του Πρέσβη της Ελλάδος, Ηλία Φωτόπουλου. Το μεσημέρι της Παρασκευής, στις 13:30, ο Υφυπουργός θα συναντηθεί με τον Υπουργό Γεωργίας της Κύπρου, Κώστα Καδή.

Το απόγευμα στις 19:15 μμ ο Γ. Δημαράς θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Στροβόλου, Αντρέα Παπαχαραλάμπους, στο γραφείο του Δημάρχου, ενώ το βράδυ θα παρευρεθεί στην παραδοσιακή κυπριακή βραδιά «Το δικό μας δεντράκι μεγαλώνει στην καμένη γη της Αττικής», στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, που εντάσσεται σε μια κοινή πρωτοβουλία αφιερωμένη στην μεγάλη πυρκαγιά στο Μάτι, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για έργα πρασίνου στις πληγείσες περιοχές.

Το Σάββατο 26/1 ο Γιώργος Δημαράς θα αναχωρήσει το πρωί για Πάφο όπου έχει προγραμματισμένη συνάντηση στις 11:15πμ με τον Δήμαρχο Πέγειας, Μαρίνο Λάμπρου, στο γραφείο του Δημάρχου, όπου αμέσως μετά θα περιηγηθεί στις θαλάσσιες σπηλιές της Πέγειας και αργότερα στην Χερσόνησο Ακάμα.

Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Κυριακής για Αθήνα, ενώ κατά τη διάρκεια της τετραήμερης επίσκεψής του έχει επίσης προγραμματισμένες συναντήσεις με μέλη συλλογικοτήτων, σωματείων, εθελοντών, φορέων και μελών της κοινωνίας των πολιτών, που ασχολούνται με το περιβάλλον και την βιώσιμη ανάπτυξη.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης