Τελευταία Νέα
Commodities

Goldman Sachs: Οι δείκτες της αγοράς μετάλλων προβάλλουν μία δυναμική περαιτέρω ανόδου

Goldman Sachs: Οι δείκτες της αγοράς μετάλλων προβάλλουν μία δυναμική περαιτέρω ανόδου
O δείκτης GS China Metals Credit Wave (MCW) επιταχύνθηκε απότομα μέσα στο 2016, για να φθάσει στο υψηλότερο επίπεδο που έχει καταγραφεί τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.
Οι δείκτες της ανοδικής αγοράς μετάλλων προμηνύουν μία δυναμική περαιτέρω ανόδου το α΄ εξάμηνο του 2017, όπως αναφέρει έκθεση της Goldman Sachs.
Συγκεκριμένα, ο δείκτης GS China Metals Credit Wave (MCW) επιταχύνθηκε απότομα μέσα στο 2016, για να φθάσει στο υψηλότερο επίπεδο που έχει καταγραφεί τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.
Μάλιστα, όπως επισημαίνει η αμερικανική επενδυτική τράπεζα, είναι εντυπωσιακό το ότι η τελευταία ανάγνωση του GS MCW είναι ισχυρότερη από ό, τι τον Ιανουάριο του 2016.



Εν τω μεταξύ, όπως σημειώνει, οι τελευταίες μετρήσεις του Leading Indicator GS Global, σε συνδυασμό με τους παγκόσμιους δείκτες PMI και τις προβλέψεις των οικονομολόγων της τράπεζας για περαιτέρω επιτάχυνση της παγκόσμιας οικονομίας το α΄ εξάμηνο του 2017, όπως και κάποιοι συγκεκριμένοι δείκτες μετάλλων, δείχνουν ότι οι τιμές των μετάλλων θα ανακάμψουν παγκοσμίως.



www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης