Ενέργεια

Υπογραφή MoU μεταξύ Saudi Aramco και Dewa για ενίσχυση της συνεργασίας στον τομέα της ενέργειας

Υπογραφή MoU μεταξύ Saudi Aramco και Dewa για ενίσχυση της συνεργασίας στον τομέα της ενέργειας
Το μνημόνιο συμφωνίας θα παράσχει επίσης ένα πλαίσιο για την αξιολόγηση πιθανών συνεργασιών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σε νέες εφαρμογές ενέργειας
Μνημόνιο κατανόησης υπέγραψε η Saudi Aramco με την εταιρεία ηλεκτρισμού και Υδάτων, Dewa (Ντουμπάι) με στόχο την προώθηση της συνεργασίας στον τομέα ενέργειας και ειδικότερα της ζήτησης και της διαχείρισης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Saudi Aramco, το μνημόνιο συμφωνίας θα παράσχει επίσης ένα πλαίσιο για την αξιολόγηση πιθανών συνεργασιών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σε νέες εφαρμογές ενέργειας και έξυπνων δικτύων, ψηφιακό μετασχηματισμό και επιχειρησιακή αριστεία.
«Προσβλέπουμε στη συνεργασία μας με τη DEWA καθώς είναι ένα σημαντικό βήμα για την επίτευξη των κοινών στόχων μας που στοχεύουν στον εντοπισμό νέων ευκαιριών μέσα στην επιχείρησή μας για την ανάπτυξη νέων ενεργειακών, έξυπνων δικτύων και ψηφιακών εφαρμογών. Μέσω αυτής της εταιρικής σχέσης επιδιώκουμε την ανταλλαγή εμπειριών και βέλτιστων πρακτικών που θα βοηθήσουν αμφότερα τα μέρη να εκμεταλλευτούν τεχνολογικές λύσεις και να επιταχύνουν την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και να προωθήσουν την καινοτομία στον ενεργειακό τομέα» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Power Systems Abdulkarim Al-Ghamdi.
«Η συνεργασία με την DEWA θα συμπληρώσει τις συνεχιζόμενες ενεργειακές και τεχνολογικές πρωτοβουλίες της Saudi Aramco», πρόσθεσε.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης