Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Απόκτηση της DELTA Energie από την Vattenfall - Φυσικό αέριο και ηλεκτρική ενέργεια οι άξονες της συνεργασίας

Απόκτηση της DELTA Energie από την Vattenfall - Φυσικό αέριο και ηλεκτρική ενέργεια οι άξονες της συνεργασίας
Οι δύο εταιρείες θα πραγματοποιήσουν σημαντικά βήματα για την παροχή ενέργειας στους πελάτες τους χωρίς ορυκτά καύσιμα
Την απόκτηση της ολλανδικής εταιρείας πωλήσεων ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, Delta Energie, ανακοίνωσε η Vattenfall.
Ειδικότερα, η DELTA προμηθεύει πράσινη ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο σε νοικοκυριά, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, με το μεγαλύτερο μέρος της πελατειακής της βάσης στην ολλανδική επαρχία Zeeland.
Παράλληλα, η Vattenfall είναι ένας ισχυρός συνεργάτης της Delta και μαζί οι δύο εταιρείες θα πραγματοποιήσουν σημαντικά βήματα για την παροχή ενέργειας στους πελάτες τους χωρίς ορυκτά καύσιμα.
Η DELTA Energie θα συνεχίσει να λειτουργεί από τη Zeeland ως ανεξάρτητη εταιρεία.
«Με την DELTA Energie ενισχύουμε τη θέση μας στην Ολλανδία και επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο της Vattenfall με μια ισχυρή, πράσινη εταιρεία που έχει μακρά ιστορία στη Zeeland. Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι μπορούμε να αγκαλιάσουμε τη DELTA Energie και θέλουμε να μπορέσουμε να ζήσουμε χωρίς ορυκτά καύσιμα μέσα σε μια γενιά και τώρα μπορούμε να συμπεριλάβουμε τη DELTA στην αποστολή μας», λέει ο Martijn Hagens, Senior Vice Πρόεδρος και Επικεφαλής Επιχειρηματικών Περιοχών Επιχειρηματικών & Λύσεων της Vattenfall.
Από την πλευρά του, ο CEO της Delta Energie υπογράμμισε ότι: «Είμαι ευτυχής που μέσω της εξαγοράς από την Vattenfall δίνεται στην DELTA Energie μια σταθερή βάση για να παραμείνει πρωτοπόρος στην ανάπτυξη προς την ενέργεια από βιώσιμες πηγές και ο ισχυρός μας δεσμός με την επαρχία Zeeland παραμένει άθικτος: για την τηλεπικοινωνία καθώς και για την ενέργεια».
Τέλος, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να μην αποκαλύψουν του εμπορικούς όρους της συμφωνίας. 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης