Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Μετά την νομική δικαίωση Κ.Αγγελόπουλου συγκαλείται η Γ.Σ. της Χαλυβουργικής - Στο τραπέζι το ζήτημα με τη ΔΕΗ

Μετά την νομική δικαίωση Κ.Αγγελόπουλου συγκαλείται η Γ.Σ. της Χαλυβουργικής - Στο τραπέζι το ζήτημα με τη ΔΕΗ

O K. Αγγελόπουλος στοχεύει στην εξυγίανση της νέας προβληματικής - Η ΔΕΗ είναι αμείλικτη

Μετά το ξεκαθάρισμα στην ενδοοικογενειακή διαμάχη της οικογένειας Αγγελόπουλου, ο Κ.Αγγελόπουλος προχωρά στην σύγκλιση γενικής συνέλευσης για να δρομολογήσει την πορεία της Χαλυβουργικής.
Βασική εκκρεμότητα είναι οι οφειλές προς την ΔΕΗ, η οποία έχει ξεκαθαρίσει ότι η υπόθεση οδηγείται στα δικαστήρια.
Παράλληλα η Χαλυβουργική οφείλει να δώσει απάντηση σε σχέση με την χρήση του ρεύματος από την μονάδα βιομηχανικού οξυγόνου Linde την τελευταία τριετία, που βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων της.

Η δικαστική απόφαση


Η υπόθεση αφορά την ενδοοικογενειακή διαμάχη που έχει ξεσπάσει για τον έλεγχο της οικογενειακής περιουσίας

Υπέρ του επιχειρηματία Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου αποφάνθηκε το Πρωτοδικείο Αθηνών στη δικαστική του διαμάχη με τους γιους του, Παναγιώτη και Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο.
Η υπόθεση αφορά την ενδοοικογενειακή διένεξη που έχει ξεσπάσει για τον έλεγχο της περιουσίας της οικογενείας.
Το αίτημα δικαστικής συμπαράστασης είχαν υποβάλει οι γιοι του Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, επικαλούμενοι, μεταξύ άλλων, «βαρύτατη ψυχοδιανοητική έκπτωση» και μιλώντας για ανάγκη «προστασίας των συμφερόντων του που πλήττονται από τους επιτήδειους που τον έχουν κυκλώσει».
Όπως αποκαλύπτει η Καθημερινή, χθες 10 Ιανουαρίου, δημοσιεύθηκε η υπ’ αριθμ. 123/2019 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που απορρίπτει την από 19.03.2018 αίτηση των κ. Παναγιώτη και Γεωργίου Αγγελόπουλου, με την οποία ζητούσαν να τεθεί υπό δικαστική συμπαράσταση ο πατέρας τους Κωνσταντίνος και να διορισθεί ως συμπαραστάτης του ο κ. Γεώργιος Σκινδήλιας, διευθύνων σύμβουλος της Χαλυβουργικής.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ίδιο δικαστήριο με την υπ’ αριθμ. 122/2019 απόφασή του απέρριψε και όλες τις αιτιάσεις των κ. Παναγιώτη και Γεωργίου Αγγελόπουλου κατά του διορισθέντος από το δικαστήριο ανεξάρτητου πραγματογνώμονος καθηγητή Νικολάου Σκαρμέα, περί μεροληψίας.
Τα παιδιά του Κ. Π. Αγγελόπουλου έχουν εκ του νόμου το δικαίωμα εντός τριάντα ημερών από τη δημοσίευση της απόφασης να προσφύγουν στο Εφετείο, κάτι που προσώρας παραμένει αδιευκρίνιστο εάν θα αποφασιστεί να γίνει.
Υπενθυμίζεται πως η περιουσία της οικογένειας Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη Χαλυβουργική, τη ναυτιλιακή Arcadia, μεγάλη ακίνητη περιουσία και καταθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, άλλες επιχειρήσεις στη χώρα και στο εξωτερικό, μεταξύ των οποίων και μεγάλο βιομηχανικό πάρκο στην Ελβετία.
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης