Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

Στις 10:00 στο Προεδρικό Μέγαρο η καγκελάριος Merkel – Στις 14:00 η συνάντηση με Μητσοτάκη

Στις 10:00 στο Προεδρικό Μέγαρο η καγκελάριος Merkel – Στις 14:00 η συνάντηση με Μητσοτάκη
Η καγκελάριος της Γερμανίας θα αναχωρήσει στις 16:30 το απόγευμα από την Ελλάδα
Δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο θα γίνει σήμερα Παρασκευή 11/1 στις 10:00 το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο η καγκελάριος της Γερμανίας, Angela Merkel, η οποία πραγματοποιεί από χθες διήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η καγκελάριος θα καταθέσει στις 09:45 στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο.
Αργότερα η κα.Merkel θα επισκεφτεί τη Γερμανική Σχολή Αθηνών στο Μαρούσι.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής της – που αναμένεται πριν το μεσημέρι – θα συνομιλήσει με μαθητές και μαθήτριες της Γερμανικής Σχολής Αθηνών για το μέλλον της Ευρώπης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη γερμανική γλώσσα.
Στις 14:00 η καγκελάριος θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη στην κατοικία του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι.
Πριν την αναχώρηση της στις 16:30 το απόγευμα η καγκελάριος θα έχει γεύμα εργασίας με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και με Έλληνες επιχειρηματίες και τραπεζίτες, όπως οι Νίκος Καραμούζης, πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Ευτύχιος Βασιλάκης, επικεφαλής Aegean Airlines, Μιχάλης Τσαμάζ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ΟΤΕ στον οποίο συμμετέχει η Deutsche Telekom, Μιχάλης Μαίλης, πρόεδρος Ελληνό-Γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Ευάγγελος Μυτιληναίος, επικεφαλής της ομώνυμης εταιρείας και
Μελίνα Τραυλού, επικεφαλής της Neptune Lines.
Λόγω της επίσκεψης Merkel θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αλλά και τροποποιήσεις στα δρομολόγια του μετρό και του προαστιακού.
Συγκεκριμένα, στο μετρό ο σταθμός Σύνταγμα θα παραμείνει κλειστός από τις 08:30 έως τις 11:30 και οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάσεις.
Αλλαγές θα υπάρξουν και στα δρομολόγια του προαστιακού καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. σήμερα Παρασκευή 11/1 και τις ώρες 15:45-16:15 οι αμαξοστοιχίες 1222, 2238 θα τερματίζουν στο Κορωπί και οι αμαξοστοιχίες 2243, 1223 θα εκκινούν από Κορωπί.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης