Παράδοση αιολικού πάρκου ισχύος 11 MW από την Eolus στην KGAL

Παράδοση αιολικού πάρκου ισχύος 11 MW από την Eolus στην KGAL
Η Eolus θα παρέχει τεχνικές και διοικητικές υπηρεσίες για το Anneberg καθώς και για τη Sotterfallan όταν ολοκληρωθεί το αιολικό πάρκο και παραδοθεί στην KGAL το καλοκαίρι του 2019
Ολοκληρώθηκε από την Eolus το αιολικό πάρκο Anneberg των 11 MW στο δήμο Tidaholm της Σουηδίας και παραδόθηκε στον γερμανικό όμιλο KGAL, σύμφωνα με τον σουηδικό κατασκευαστή αιολικών πάρκων.
Μάλιστα, τον Δεκέμβριο του 2017, η Εolus είχε υπογράψει συμφωνία με την KGAL για την πώληση του αιολικού πάρκου, το οποίο αποτελείται από τρεις ανεμογεννήτριες της Vestas, τύπου V136 και ισχύος 3,6 MW.
«Όλοι οι όροι της συμφωνίας που υπέγραψε η Eolus με την KGAL σχετικά με την πώληση του αιολικού πάρκου που αποτελείται από 11 MW πληρούνται πλέον και ο αγοραστής έχει αναλάβει την εγκατάσταση», ανέφερε η Eolus.
Παράλληλα, το Anneberg θα είναι το πρώτο αιολικό πάρκο στη Σουηδία που θα αναπτυχθεί με ανεμογεννήτριες Vestas V136, σύμφωνα με το δελτίο τύπου.
Τον Δεκέμβριο του 2017, η Eolus είχε επίσης υπογράψει συμφωνία με την KGAL για την πώληση του αιολικού πάρκου Sotterfallan που αποτελείται από 10 ανεμογεννήτριες Vestas V136 ισχύος 3,6 MW.
Η Eolus θα παρέχει τεχνικές και διοικητικές υπηρεσίες για το Anneberg καθώς και για τη Sotterfallan όταν ολοκληρωθεί το αιολικό πάρκο και παραδοθεί στην KGAL το καλοκαίρι του 2019.
Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η Eolus Vind είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές αιολικών πάρκων της Σκανδιναβίας και έχει συμμετάσχει στην κατασκευή περισσότερων από 540 από τους περίπου 3.400 ανεμογεννητριών στη Σουηδία από το 1990.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης