Αναλύσεις

Τα ETF που υπόσχονται κέρδη από την ανάπτυξη των ηλεκτρικών αυτοκίνητων

Τα ETF που υπόσχονται κέρδη από την ανάπτυξη των ηλεκτρικών αυτοκίνητων
Ο καλύτερος τρόπος να επενδύσει κανείς σε αυτό το χώρο  σύμφωνα με τον στρατηγικό  αναλυτή Anthony Garcia  είναι μέσω της τεχνολογίας μπαταριών που αφορά ειδικά τα EV
Οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων αυξάνονται ραγδαία και οι ευκαιρίες για κέρδη είναι άφθονες.
Οι μπαταρίες για ηλεκτροκίνητες συσκευές  που είναι κατασκευασμένες για αυτό τον σκοπό είναι ακριβές – προσφέροντας μια ακόμη ευκαιρία στους επενδυτές.
Πολλά ETF έχουν εμφανισθεί προσπαθώντας να παρακολουθήσουν κάποιο στάδιο της αλυσίδας εφοδιασμού ηλεκτρικών οχημάτων, αλλά ποια είναι τα  καλύτερα;
Τα ηλεκτρικά οχήματα (EV ) έχουν απογειωθεί εδώ και χρόνια και θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε ανοδική τροχιά και τα επόμενα χρόνια.
Η είσοδος σε ορισμένες από αυτές τις δράσεις των EV θα ήταν τώρα ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε οποιοδήποτε μακροπρόθεσμο χαρτοφυλάκιο.
Ο καλύτερος τρόπος να επενδύσει κανείς σε αυτό το χώρο  σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του στρατηγικού αναλυτή Anthony Garcia στο seekingalpha.com είναι μέσω της τεχνολογίας μπαταριών που αφορά ειδικά τα EV καθώς η  ζήτηση μέχρι στιγμής έχει αναρριχηθεί ταχύτατα – την ώρα που ενισχύονται οι πωλήσεις των EV στην Κίνα και τις ΗΠΑ

pin 1EV4.19


Τα υπόλοιπα τμήματα του αυτοκινήτου δεν είναι τόσο διαφορετικά, οπότε αν θέλει κάποιος να επενδύσει πρέπει να επικεντρωθεί στις μπαταρίες και την τεχνολογία.
 Μπορεί το σύστημα κίνησης να  είναι διαφορετικό, αλλά η τεχνολογία των μπαταριών θα προσφέρει μια καλύτερη επενδυτική ευκαιρία εξαιτίας της απανταχού παρουσίας της  - με άλλα λόγια, οι εξελίξεις που έγιναν στον χώρο  των EV πιθανώς να εξαερωθούν σε άλλες περιοχές που απαιτούν νέες λύσεις μπαταριών ή κινητές συσκευές.
Το Tesla για ένα καλό παράδειγμα αυτού. Οι πωλήσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών πρόκειται να προωθήσουν το χρονοδιάγραμμα της έρευνας και της ανάπτυξης και κάθε μεγάλη πρόοδος στην τεχνολογία μπαταριών θα προέλθει από εταιρείες που εμπλέκονται επί του παρόντος στην κατασκευή για EV.
Μερικά ETF προσπαθούν να διεκδικήσουν τμήματα αυτού του χώρου.

Global X Autonomous & Electric Vehicles (DRIV)

Το DRIV είναι η πλέον διαφοροποιημένη επιλογή στον κατάλογο καθώς συμμετέχει σε ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής ηλεκτροκίνητων οχημάτων και αυτόνομων οχημάτων.
Επιδιώκει να ακολουθήσει το δείκτη Solative Autonomous & Electric Vehicles, και είναι το μόνο ETF που το κάνει.


pin2EV4.19


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης