Τελευταία Νέα
Πετρέλαιο

Η Σαουδική Αραβία σχεδιάζει να μειώσει τις τιμές αργού τον Φεβρουάριο στην Ασία

Η Σαουδική Αραβία σχεδιάζει να μειώσει τις τιμές αργού τον Φεβρουάριο στην Ασία
Σύμφωνα με το Reuters οι επίσημες τιμές πώλησης (OSP) αναμένεται να μειωθούν κατά 50 σεντς το βαρέλι τον Φεβρουάριο σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα
Ο μεγαλύτερος εξαγωγέας πετρελαίου η Σαουδική Αραβία αναμένεται να μειώσει τις τιμές Φεβρουαρίου για τους βαρύτερους τύπους αργού που πωλούνται στην Ασία λόγω των ασθενέστερων περιθωρίων διύλισης, σύμφωνα με έρευνα του Reuters την Πέμπτη 3/1/2019.
Τα αδύναμα περιθώρια διύλισης και η αναμενόμενη μείωση της ζήτησης στην Ασία κατά τη διάρκεια συντήρησης δεύτερου τριμήνου του διυλιστηρίου ήταν επίσης παράγοντες που μπορεί να ωθήσουν τη Σαουδική Αραβία να μειώσει τις τιμές το Φεβρουάριο, δήλωσαν οι ερωτηθέντες.
Οι επίσημες τιμές πώλησης (OSP) αναμένεται να μειωθούν κατά 50 σεντς το βαρέλι τον Φεβρουάριο σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.
«Το Arab Heavy ήταν υπερβολικά ακριβό τους τελευταίους μήνες», δήλωσε ένας από τους ερωτηθέντες που αναμένει μείωση των τιμών κατά 50 σεντς.
Τα τυπικά περιθώρια σε ένα σύνθετο διυλιστήριο στη Σιγκαπούρη DUB-SIN-REF ήταν κατά μέσο όρο περίπου 2,84 δολάρια το βαρέλι τον Δεκέμβριο, το χαμηλότερο από τον Αύγουστο του 2013, σύμφωνα με στοιχεία για το Refinitiv Eikon.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης