Πετρέλαιο

Ινδονησία: Tρίτος γύρος προσφορών για τρία μπλοκ – Οι νέες συμβάσεις για πετρέλαιο και φυσικό αέριο

Ινδονησία: Tρίτος γύρος προσφορών για τρία μπλοκ – Οι νέες συμβάσεις για πετρέλαιο και φυσικό αέριο
Η ινδονησιακή κυβέρνηση ανέθεσε εννέα νέες μονάδες πετρελαίου και φυσικού αερίου φέτος, από 5 μπλοκ το 2017
Η Ινδονησία ανακοίνωσε τους νικητές του τρίτου γύρου υποβολής προσφορών για την λειτουργία τριών  μπλοκ πετρελαίου και φυσικού αερίου σε τρεις τοποθεσίες, ανακοίνωσε την Πέμπτη 27/12/2018 ο υφυπουργός Ενέργειας Arcandra Tahar.
Οι νικητές είναι η Pearloil (Theralite) Ltd. για το νότιο μπλοκ Andaman, που βρίσκεται στην υπεράκτια περιοχή Andaman Aceh.
Talisman Java B.V. και Mitsui Oil Exploration Co. Ltd. για το Νότιο Saka Kemang μπλοκ, που βρίσκεται στην χερσαία Νότια Σουμάτρα και Pertamina για το μπλοκ Maratua, που βρίσκεται τόσο στη χερσαία όσο και στη βορειοανατολική Καλιμαντάν.
Το  μπλοκ Anambas, που βρίσκεται στην ανοικτή θάλασσα West Natuna δεν ανατέθηκε .
Ο Tahar ανακοίνωσε επίσης μια επέκταση σύμβασης 20 ετών για την Medco E & P Rimau, μονάδα της Medco Energi Internasional, για το μπλοκ του Rimau που λήγει το 2023.
Η σύμβαση θα χρησιμοποιήσει το σύστημα PSC, του οποίου ο εργολάβος θα αποκτήσει μεικτό ποσοστό 53% για την παραγωγή πετρελαίου και 58% για την παραγωγή φυσικού αερίου.
Τα μπλοκ πετρελαίου και φυσικού αερίου που εφαρμόζουν το μεικτό σύστημα διαχωρισμού PSC από τον Δεκέμβριο του 2018 είναι 36 οικόπεδα.
Το συνολικό ύψος υπογραφής για τα 36 μπλοκ είναι $ 895,4 εκατομμύρια και σταθερή δέσμευση ύψους 2,13 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Η ινδονησιακή κυβέρνηση ανέθεσε εννέα νέες μονάδες πετρελαίου και φυσικού αερίου στους εργολάβους φέτος, από 5 μπλοκ το 2017.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης