Τελευταία Νέα

Projects αιολικής ενέργειας αξίας 1,2 δισ. δολαρίων θα «τρέξει» η Αλμπέρτα

Projects αιολικής ενέργειας αξίας 1,2 δισ. δολαρίων θα «τρέξει» η Αλμπέρτα
Οι νέες εξελίξεις θα δημιουργήσουν περίπου 1.000 θέσεις εργασίας
Πέντε νέα έργα αιολικής ενέργειας αξίας 1,2 δις. δολάρια θα «τρέξει» η κυβέρνηση της Αλμπέρτα στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανανεώσιμης Ηλεκτρικής Ενέργειας.
Τρία από τα έργα αιολικής ενέργειας είναι εταιρικές σχέσεις ιδιωτικού τομέα με τα πρώτα έθνη, τα οποία περιλαμβάνουν τουλάχιστον 25% εγχώρια συνιστώσα μετοχικού κεφαλαίου.
Η επαρχία αναφέρει ότι συνολικά, οι νέες εξελίξεις θα δημιουργήσουν περίπου 1.000 θέσεις εργασίας και θα παράγουν περίπου 760 MW προσιτής ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας - αρκετή για την εξουσία σχεδόν 300.000 κατοικιών.

Τα πέντε έργα είναι:

Η TransAlta Corporation θα κατασκευάσει το έργο Windra 207 MW νοτιοδυτικά του Fort MacLeod.
Η EDF Renewables Canada Inc. θα κατασκευάσει το έργο Cypress Wind Power 202 MW κοντά στην Medicine Hat σε συνεργασία με το Καναϊκό First Nation.
Η Capstone Infrastructure Corporation θα κατασκευάσει τα αιολικά πάρκα Buffalo Atlee των 48 MW κοντά στο Brooks σε συνεργασία με το Sawridge First Nation.
Η Potentia Renewables Inc. θα κατασκευάσει το 113 MW έργο Stirling Wind κοντά στο Lethbridge σε συνεργασία με το Paul First Nation, καθώς και την Greengate Power Corporation.
Η Potentia Renewables Inc. θα κατασκευάσει δύο φάσεις του προγράμματος Jenner Wind κοντά στο Brooks, για συνολικά 193 MW.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης