Επικαιρότητα

Συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στις 11:00 υπό τον Τσίπρα – Απών ο Καμμένος

Συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στις 11:00 υπό τον Τσίπρα – Απών ο Καμμένος
Ο πρωθυπουργός αναμένεται να περιγράψει τα επόμενα βήματα μετά και την ψήφιση του προϋπολογισμού
Σε έναν πρώτο απολογισμό του έως σήμερα κυβερνητικού έργου και στην χάραξη της πορείας της κυβέρνησης για τους επόμενους κρίσιμους μήνες δεδομένου ότι ακολουθούν τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις αναμένεται να αναφερθεί σήμερα Τετάρτη 19/12 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.
Το υπουργικό συμβούλιο, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 11:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή.
Σημειώνεται πως απών από τη συνεδρίαση θα είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος.
Μάλιστα ο κ.Καμμένος έσπευσε να ανακοινώσει την απουσία του προκειμένου όπως είπε, να προλάβει σενάρια επιστημονικής φαντασίας για τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα και τη συνοχή της κυβέρνησης.
«Για να προλάβω σενάρια επιστημονικής φαντασίας αύριο φεύγω με ΚΚ. ΑΓΕΣ ΑΓΕΝ σε προγραμματισμένη περιοδεία στο Ανατολικό Αιγαίο για ευχές στους μαχητές του Αιγαίου. Αυτός είναι ο λόγος απουσίας από το υπουργικό συμβούλιο σε συννενόηση με τον πρωθυπουργό» ανέφερε σε μήνυμα του στο twitter ο κ.Καμμένος.
Η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ο κ.Τσίπρας θα παρουσιάσει τις προτεραιότητες της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα και άρα θα δώσει ένα σαφές στίγμα των πολιτικών του προθέσεων για το πώς σκοπεύει να κινηθεί στο δρόμο προς τις κάλπες.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης