Φυσικό Αέριο

Κίνα: Ρεκόρ στην παροχή φυσικού αερίου από την CNOOC λόγω χαμηλών θερμοκρασιών

tags :
Κίνα: Ρεκόρ στην παροχή φυσικού αερίου από την CNOOC λόγω χαμηλών θερμοκρασιών
Η CNOOC διοχέτευσε 205 εκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου στην κινεζική αγορά στις 10 Δεκεμβρίου, 18,5% περισσότερο από το  υψηλό ημερήσιο επίπεδο των 173 εκατομμυρίων κυβικών μέτρων που καταγράφηκε το 2017
Η CNOOC Gas & Power, μονάδα της China National Offshore Oil Corp, ανακοίνωσε την Τετάρτη 12/12/2018 ότι η καθημερινή της προσφορά φυσικού αερίου είχε ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια κυβικά μέτρα για πρώτη φορά καθώς οι θερμοκρασίες στη βόρεια Κίνα πέφτουν.
Η CNOOC διοχέτευσε 205 εκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου στην κινεζική αγορά στις 10 Δεκεμβρίου, 18,5% περισσότερο από το  υψηλό ημερήσιο επίπεδο των 173 εκατομμυρίων κυβικών μέτρων που καταγράφηκε το 2017, αναφέρει η CNOOC Gas & Power στην ιστοσελίδα της.
Σχεδιάζει να προμηθεύσει  με 48 δισ. κυβικά μέτρα φυσικού αερίου (bcm) φέτος, συμπεριλαμβανομένων 46,5 δ bcm  βασικής προμήθειας και 1,5 bcm  επιπλέον της προσφοράς, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua ανέφερε τον περασμένο μήνα ότι η CNOOC θα ανεβάσει την παροχή φυσικού αερίου κατά 20% κατά τη χειμερινή περίοδο θέρμανσης.
Οι θερμοκρασίες στη βόρεια Κίνα έχουν υποχωρήσει αισθητά από τις 4 Δεκεμβρίου και στις περιοχές έχει αυξηθεί η ζήτηση σύμφωνα με την CNOOC Gas & Power.
Τα στοιχεία της Μετεωρολογικής Εταιρείας της Κίνας δίνουν τις θερμοκρασίες στο Πεκίνο  έως και -8 βαθμούς Κελσίου την Τετάρτη.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης