Επιχειρήσεις

2ο κατάστημα ΚΑΥΚΑΣ στην Κύπρο

2ο κατάστημα ΚΑΥΚΑΣ στην Κύπρο
Το νέο κατάστημα της αλυσίδας, στεγάζεται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 1100 τμ2
Η δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας ΚΑΥΚΑΣ στην Κύπρο συνεχίζεται με νέο κατάστημα στη Λευκωσία, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του στο ευρύ κοινό τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.
Η κορυφαία ελληνική εταιρεία στο χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, βιομηχανίας, ενεργειακών λύσεων και τεχνολογίας, εγκαινίασε το 2ο κατάστημα της στην περιοχή του Στροβόλου, αριθμώντας 2 καταστήματα στη χώρα και συνολικά 61 σε Ελλάδα και Κύπρο.
Το νέο κατάστημα της αλυσίδας, στεγάζεται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 1100 τμ2 και παρέχει μαζί με τους συνεργάτες της - κατασκευαστές και εγκαταστάτες ηλεκτρολογικού υλικού - τεχνολογία και προϊόντα αιχμής που δίνουν αξιόπιστες λύσεις στις ανάγκες των καταναλωτών για λειτουργικότητα, εξοικονόμηση ενέργειας και ασφάλεια σε επαγγελματικά κτίρια και οικίες.
Ταυτόχρονα η εκτενής γκάμα καινοτόμων προϊόντων υψηλών προδιαγραφών της ΚΑΥΚΑΣ την καθιστά ως “ONE STOP SHOP”, παρέχοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα κάλυψης πολλαπλών αναγκών ενώ το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της δίνει την δυνατότητα στους πελάτες-συνεργάτες της να ζήσουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης