Τελευταία Νέα
Διεθνή

Υπογραφή συμφωνίας μεταξύ Siemens Gamesa - Ruselprom για την αιολική ενέργεια της Ρωσίας

Υπογραφή συμφωνίας μεταξύ Siemens Gamesa - Ruselprom για την αιολική ενέργεια της Ρωσίας
Ο Όμιλος Ruselprom είναι ένας από τους κορυφαίους σχεδιαστές της Ρωσίας
Σε συμφωνία κατέληξαν Siemens Gamesa και Ruselprom με στόχο την αγορά της Ρωσίας.
Ειδικότερα, η Ruselprom θα παράγει και θα παραδίδει τοπικά γεννήτριες για αιολικές ανεμογεννήτριες, ενώ πρόσφατα η SGRE εξασφάλισε την πρώτη παραγγελία για ένα αιολικό πάρκο ισχύος 90 MW στη Ρωσία.
Υπενθυμίζεται ότι ο Όμιλος Ruselprom είναι ένας από τους κορυφαίους σχεδιαστές της Ρωσίας και κατασκευαστές ηλεκτρικών κινητήρων και γεννητριών με πολλά εργοστάσια και κέντρα έρευνας και ανάπτυξης στη Ρωσία. Η εταιρεία έχει εμπειρία στην ανάπτυξη και παραγωγή γεννητριών με χωρητικότητα μέχρι 50.000 kW, ψηφιακά συστήματα διέγερσης, μεταβλητές συχνότητες και συστήματα μαλακής εκκίνησης.
Η σύμβαση που υπογράφηκε με την Ruselprom αποτελεί μέρος των τοπικών απαιτήσεων, οι οποίες είναι υποχρεωτικές για τους διαγωνιζόμενους για την κατασκευή αιολικής ενέργειας στη Ρωσία. Η εταιρεία έλαβε την εντολή για την παραγωγή και την προμήθεια γεννητριών ανεμογεννητριών σε ανοικτό διαγωνισμό της Siemens Gamesa.
Τέλος, ο Steven Pryor, Διευθύνων Σύμβουλος στη Βόρεια Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή στη Siemens Gamesa σημείωσε ότι: «Ως μια παγκόσμια ηγετική εταιρεία στην αιολική ενέργεια, εκφράζουμε τον ενθουσιασμό μας για την είσοδο της εταιρείας στη ρωσική αγορά ανανεώσιμων πηγών ενέργειας για να συμβάλει στη βιώσιμη παραγωγή ενέργειας για τη χώρα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε τον όμιλο Ruselprom ως ισχυρό συνεργάτη στην τοπική μας αλυσίδα εφοδιασμού. Με την αποδεδειγμένη μας τεχνολογία προσφέρουμε προηγμένες και αξιόπιστες γεννήτριες αιολικής ενέργειας. Οι τοπικοί προμηθευτές μας θα μας βοηθήσουν να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό προϊόν για τη ρωσική αγορά».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης