Επιχειρήσεις

Νέο κατάστημα της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. στην Ελευσίνα

Νέο κατάστημα της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. στην Ελευσίνα
Βασικός στόχος του νέου καταστήματος ΚΑΥΚΑΣ στην Ελευσίνα είναι η ικανοποίηση των πλέον εξειδικευμένων αναγκών των πελατών της περιοχής, με την παροχή σύγχρονων ολοκληρωμένων λύσεων και προϊόντων υψηλών προδιαγραφών από κορυφαίους κατασκευαστές καθώς και την υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση
Η δυναμική και συνεχής ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων της ΚΑΥΚΑΣ συνεχίζεται, με ένα νέο κατάστημα στην Ελευσίνα. Με έκταση 1230m2, το κατάστημα της Ελευσίνας είναι το 59ο της αλυσίδας στην Ελλάδα, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας.
Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του νέου καταστήματος της ΚΑΥΚΑΣ, το υψηλής κατάρτισης, εξειδικευμένο προσωπικό θα εξυπηρετεί τον επαγγελματία, επιχειρήσεις, βιομηχανίες και το ευρύ κοινό της ευρύτερης περιοχής προσφέροντας μια μοναδική αγοραστική εμπειρία.
Βασικός στόχος του νέου καταστήματος ΚΑΥΚΑΣ στην Ελευσίνα είναι η ικανοποίηση των πλέον εξειδικευμένων αναγκών των πελατών της περιοχής, με την παροχή σύγχρονων ολοκληρωμένων λύσεων και προϊόντων υψηλών προδιαγραφών από κορυφαίους κατασκευαστές καθώς και την υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση.
Τα στοιχεία επικοινωνίας του καταστήματος είναι: Διεύθυνση: 23ο χλμ. Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, 19200 Ελευσίνα, Τηλέφωνο: 210 5565388, Fax: 210 5548017, e-mail: elefsina@kafkas.gr
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 07:00-21:00 & Σάββατο 07:00-16:00.
 
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης