Επιχειρήσεις

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας φέρνει το… ρεύμα των Χριστουγέννων σε Θεσσαλονίκη και Τρίκαλα

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας φέρνει το… ρεύμα των Χριστουγέννων σε Θεσσαλονίκη και Τρίκαλα
Οι δύο σταθμοί του φωτεινού εορταστικού ταξιδιού της εταιρείας θα είναι η Θεσσαλονίκη και τα Τρίκαλα
Σε γιορτινούς ρυθμούς κινείται αυτά τα Χριστούγεννα το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας και μεταφέρει την ενέργειά του σε πόλεις της Ελλάδας, προσφέροντας χαρά, θετική διάθεση και πλούσια δώρα σε μικρούς και μεγάλους.
Οι δύο σταθμοί του φωτεινού εορταστικού ταξιδιού της εταιρείας θα είναι η Θεσσαλονίκη και τα Τρίκαλα, που περιμένουν κατοίκους και επισκέπτες να ζήσουν από κοντά την μαγεία των Χριστουγέννων.
Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας λοιπόν συμμετέχει δυναμικά στις εκδηλώσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης που θα διαρκέσουν όλο τον Δεκέμβριο με σημείο έναρξης τον φωτισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης στην Πλατεία Αριστοτέλους την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου. Το Φυσικό Αέριο υπόσχεται να δώσει όλη του την ενέργεια για να ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, και να δώσει εορταστικό παλμό σε όλη την πόλη.
Παράλληλα, στην πόλη των Τρικάλων, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας θα στήσει το δικό του Ενεργειακό Πάρκο στον χώρο του γνωστού και αγαπημένου Μύλου των Ξωτικών. Εκεί, οι μικροί επισκέπτες του Πάρκου θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν συμμετέχοντας σε μαθήματα ρομποτικής αλλά και να φωτογραφηθούν σε μαγικά χριστουγεννιάτικα τοπία στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των Χριστουγεννιάτικων ξύλινων σπιτιών του Φυσικού Αερίου από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου. Την ίδια ώρα, τα μεγαλύτερα «παιδιά» που θα επισκεφθούν τον χώρο θα μπορούν να ενημερωθούν για τα μοναδικά προϊόντα του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, να κερδίσουν εκπτώσεις σε νέες συνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος και να συμμετέχουν στη μεγάλη κλήρωση για να κερδίσουν το ρεύμα της χρονιάς!
Η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων κυρία Έλενα Ράπτη δήλωσε σχετικά: «Όλοι εμείς στο Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας δίνουμε ενέργεια, γιορτινή διάθεση και φέρνουμε το… ρεύμα των Χριστουγέννων στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα. Σας καλούμε να μοιραστείτε μαζί μας στιγμές ξεγνοιασιάς γεμάτες φως σε Θεσσαλονίκη και Τρίκαλα».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης